FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI OSK 2-1

VIDEO A dezvăluit după FCSB - Sepsi că a dat afară doi jucători: „Vreau să fiu sincer, am transmis conducerii”

Sepsi a pierdut pe Arenă, 1-2 cu FCSB +20   FOTO
Sepsi a pierdut pe Arenă, 1-2 cu FCSB

Articol de , - Publicat duminica, 17 martie 2024 23:41 / Actualizat luni, 18 martie 2024 00:10

Bernd Storck (61 de ani), antrenorul lui Sepsi OSK, a comentat înfrângerea cu FCSB, 1-2, în prima etapă a play-off-ului. El a dezvăluit că nu se va mai baza deloc pe Mihai Bălașa și Jonathan Rodriguez, jucători pe care nu i-a mai utilizat în ultima vreme.

Sepsi OSK, calificată in extremis în play-off, a început această parte a campionatului cu stângul, fiind învinsă pe Arena Națională, 1-2 cu FCSB.

Bernd Storck, neamțul de pe banca lui Sepsi, a afirmat după meci că a „vânat” un punct, dar că acest rezultat a fost „maximum posibil” pentru covăsneni în această seară.

Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”
FCSB - Sepsi 2-1
Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”

VIDEO. Concluziile lui Bernd Storck după FCSB - Sepsi: „Maximum pe care îl puteam face astăzi”

„Nu ne-au lăsat ocazia să revenim în joc. Au făcut un presing bun, noi am comis două greșeli. Nu a fost normal să pierdem mingea în acele situații, dar se întâmplă. În a doua repriză am pus presiune, am ținut meciul deschis, am avut ocazii bune poate pentru egal.

Am dat totul, am folosit și jucători tineri, să le vedem nivelul. Cred că a fost maximum pe care îl puteam face astăzi cu FCSB.

Am vrut să luăm un punct, am riscat, am băgat pe teren tot ce aveam, dar aveam nevoie și de puțin noroc, și nu a fost de partea noastră.

Vrem să obținem cât de multe puncte se poate, ținta este Conference League. Luptăm pentru locul 4, vrem să câștigăm următoarele meciuri de acasă, asta este clar”, a spus Storck la Digi Sport.

Bernd Storck dezvăluie că i-a „mazilit” pe Bălașa și Jonathan Rodriguez

Doi jucători importanți la Sepsi în ultimii ani, stoperul Mihai Bălașa (29 de ani) și mijlocașul central Jonathan Rodriguez (33), nu mai au viitor la Sepsi. Bernd Storck i-a scos din lot și a transmis un mesaj clar cu privire la soarta acestora:

„Vrem să plănuim pentru viitor, contractele lor se termină în vară și nu au viitor aici. Vrem să fim sinceri cu ei, nu să-i aducem aici, cu noi, și să nu-i băgăm.

Am vorbit deschis cu ei, cu amândoi. Le-am spus că este mai bine să plece, că vrem să le oferim o șansă tinerilor. A fost decizia mea, am transmis-o conducerii, iar conducerea a fost de acord”.

Până acum am avut presiune, ce se întâmplă acum este un bonus. Fiecare meci din play-off este ca un cadou pentru noi, pentru club. Vrem să facem tot posibilul pentru a obține cât de multe puncte putem.

- Bernd Storck, antrenor Sepsi OSK

Tot despre FCSB - Sepsi:

Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”
FCSB - SEPSI OSK 2-1
Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”
Florinel Coman, haios după victoria cu Sepsi: „Calc și eu o dată prin careu și...”
FCSB - Sepsi 2-1
Florinel Coman, haios după victoria cu Sepsi: „Calc și eu o dată prin careu și...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  18 Martie 2024, 09:41

Storck Bernd ,Bine ai venit în " Omenie " ,Sepsi sa adaptat repede la " rigorile " Super Liga ( mămăligă) știe sa- și aleagă prietenul ( prietenii ) ! Tu ești doar o victima colaterala ,trecătoare, pasagera pe acolo ! PS. Becali a pronosticat bine când a spus ca își dorește Sepsi în play off !

Haha1989
Haha1989  •  18 Martie 2024, 08:32

Eu zic ca ar mai trebui sa dea afara încă vreo 6 jucători, Ninaj, Safranco, cei doi Varga, Rondon și pe portarul asta, oricum au nevoie de curățenie. Au ajuns Botoșani 2

bunicu
bunicu  •  18 Martie 2024, 06:30

Ce spune că au făcut 2 greșeli planificate? atunci care e logica.Nu vă mai ascundeți după cireș.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează