FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, start teribil în 2023: roș-albaștrii încep anul cu echipa care a îngenuncheat primele clasate + Ce derby-uri urmează

În toamnă, FCSB a smuls un egal cu Hermannstadt, 2-2, abia în secundele de final / FOTO Raed Krishan +31   FOTO
În toamnă, FCSB a smuls un egal cu Hermannstadt, 2-2, abia în secundele de final / FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 06:56 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 10:22

FCSB începe 2023 pe terenul lui Hermannstadt, formație ce a încheiat 2022 îngenunchind Farul și CFR Cluj. 

  • Hermannstadt - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Echipa lui Gigi Becali debutează în noul an cu trei partide teribile: Hermannstadt, deplasare, Farul, acasă, și CFR Cluj, în Gruia. Compagno și compania au încheiat 2022 la 7 puncte de liderul clasamentului, formația lui Gică Hagi. 

Din seria de trei dueluri tari ce urmează, în turul sezonului regulat FCSB a obținut doar un punct. Acasă, pe Național Arena, cu Hermannstadt (2-2), când de-abia a egalat în minutul 90+2 prin Edjouma. La Ovidiu, FCSB a fost îngenuncheată, scor 1-3. La mijlocul lunii decembrie, roș-albaștrii au pierdut și cu CFR Cluj, scor 0-1, singura înfrângere în confruntările directe din 2022.

Hermannstadt, sperietoare pentru FCSB în cursa pentru titlu

În ceea ce privește formația lui Marius Măldărășanu, aceasta este o adevărată sperietoare pentru granzii SuperLigii din actualul campionat. În sezonul regulat, este neînvinsă cu Farul, 0-0 la Constanța și 4-0 la Sibiu, la inaugurarea noii arene.

De fapt, ultimele două etape din 2022 au arătat că Hermannstadt se poate dezlănțui, în ciuda problemelor mari financiare. După 4-0 cu Hagi, Măldărășanu l-a pus la respect și pe Dan Petrescu, scor 1-0 în Gruia, gol Bejan în minutul 90+5. 

În afara remizei de pe Național Arena cu FCSB, Hermannstadt a răpus și pe CSU Craiova, 1-0 la Mediaș. A părăsit terenul învinsă doar cu CFR Cluj (2-3) și cu Rapid (0-2), ambele pe teren propriu.

Sunt mulțumit de pregătirea din Antalya. Ne-a ajutat și vremea, în mare parte, comparativ cu alți ani. În perioada de iarnă e mai greu ca un fotbalist să plece pe bani mulți. Nu-mi doresc ca jucătorilor să le plece mintea în altă parte. Am vorbit cu ei, cred că sunt atenți la Hermannstadt.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

2,25e cota oferită de casele de pariuri pentru un eventual succes al FCSB-ului duminică seara. Victoria ardelenilor are cota 3,40

FOTO / Neubert a lăsat biciul, a luat bagheta: „Jucăm totul în următoarele 3 etape”

+27 FOTO

VIDEO Adrian Șut, despre perioada de pregătire și așteptările sale pe 2023: ,,Îmi doresc să câștigăm campionatul"

Citește și alte știri despre FCSB: 

PREMIERĂ: FCSB a schimbat strategia » Neubert a lăsat biciul, a luat bagheta: „Jucăm totul în următoarele 3 etape”

EXCLUSIV Propunere nouă de la Augsburg pentru Becali » Nemții nu renunță la Cordea

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  20 Ianuarie 2023, 10:31
Postat de forzainter2 pe 19 Ianuarie 2023, 16:17

Cap patrat, ce mai ai de comentat dupa 4-0 de arbitraj ? Sau la 1-o cu Cfr, gol din corner...unde au fost avantajati ? Mama prostilor e mereu gravida. Dispare unul, apari tu.

Ciudat mod de a numara aveți voi oițele lui Becali!Dar la UEFA echipa mafiotului figureaza pe un deloc onorant loc 5 in Europa(alaturi de echipe din lumea a paișpea a fotbalului,deținute de dictatorii locali)-in privința echipelor care au fost cadorisite de arbitri cu cele mai multe penalty-uri!

forzainter2
forzainter2  •  19 Ianuarie 2023, 16:17
Postat de parpalache pe 19 Ianuarie 2023, 10:35

Sa ințelegem ca vor fi aceiași arbitri?!

Cap patrat, ce mai ai de comentat dupa 4-0 de arbitraj ? Sau la 1-o cu Cfr, gol din corner...unde au fost avantajati ? Mama prostilor e mereu gravida. Dispare unul, apari tu.

1945sv0509
1945sv0509  •  19 Ianuarie 2023, 13:53

Ce parere aveti de o aducere la realitate a denumirii acestei fituici. Cred ca becali gsp ar fi o denumire potrivita.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează