FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

VIDEO + FOTO Claudiu Keșeru a răbufnit după meciul cu FCSB » Își caută echipă: „E o situație penibilă! Să mă retrag? Doamne ferește!”

FOTO: Captură @Orange Sport +21   FOTO
FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de , - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 23:30 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 23:49

FCSB a învins-o pe UTA, scor 2-1, și a urcat pe locul 7 în SuperLigă. Claudiu Keșeru (35 de ani) a transmis că se gândește la despărțirea de gruparea arădeană. 

Claudiu Keșeru nu se numără printre favoriții antrenorului Ilie Poenaru la UTA. Astăzi, contra celor de la FCSB, a fost introdus în minutul 78 și a bifat prima reușită stagională. Admite că se gândește să schimbe echipa în pauza competițională din iarnă.

Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei
FCSB - UTA 2-1
Ultrașii steliști, interziși la meciul dintre UTA și FCSB » De ce au încercat să intre și comunicatul oficial al Jandarmeriei

VIDEO Claudiu Keșeru, după FCSB - UTA 2-1

„Eu fac tot ce ține de mine pe teren, mai departe ține de antrenor. Eu vreau să marchez de fiecare dată. Mi-am dorit și astăzi, dar nu am sărbătorit golul din respect față de fostul club, pentru suporterii care sunt mereu în spatele lor.  

Nu sunt antrenor, nu pot să îmi dau cu părerea ce se întâmplă, ce nu merge la echipă. Las antrenorul să își dea cu părerea. În acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp fac tot posibilul, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia deciziile. 

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și cu ce arăt în acele 10 minute vă zic sigur că nu mă retrag. Cât timp am plăcere, de ce să mă retrag? Voi juca în continuare, că e aici sau în altă parte. 

Întrebat dacă va fi folosit mai mult în meciurile de Cupă, Keșeru a avut o reacție sinceră: „E o situație penibilă... Bineînțeles că mă gândesc să merg la alt club. Nu am venit aici pentru bani, e cel mai mic contract din cariera mea. Când se va termina contractul, în decembrie, vom discuta”.

Emoție am mereu, când nu voi mai avea, mă voi lăsa. Sunt prezente emoțiile! Astăzi a fost special. Era prima dată când intram în celălalt vestiar pe Arena Națională. Nu vă pot descrie sentimentele, m-au năvălit foarte multe simultan
- Claudiu Keșeru, atacant UTA

VIDEO CU FAZA. Darius Olaru, gol superb în FCSB - UTA 2-1

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Citește și alte știri din SuperLigă:

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
toni_ciuruc
toni_ciuruc  •  17 Octombrie 2022, 10:05

Keseru, bun pentru generatia actuala, s-a remarcat doar la bulgari. Mi-a dat impresia ca intotdeauna a putut mai mult, are plasament, finalizare, ceva l-a oprit sa inainteze in cariera. Tin minte ca junior si inceput de cariera a luat toata Franta la rand, nu s-a lipit de el, probabil aia stiu mai bine. Doar la Angers a stat 3 ani, dar o echipa mica atunci.

ionutplural
ionutplural  •  17 Octombrie 2022, 09:43

Keșeru e un fost fotbalist, dar nu stie inca. Ia 15.000 euro degeaba. Zice ca e cel mai mic salariu al lui, dar sa il vada pe urmatorul :))

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  17 Octombrie 2022, 08:47

Un jucător greu de ascultat la interviuri ,vrea sa para inteligent dar este p........de bubuie ! Iar chestia aia a fotbaliștilor ca ei nu se bucura la gol ca vezi doamne au făcut și ei câteva dușuri la clubul rival ,( în cazul lui a șters pe jos Becali cu el și plângea sa îl mai tina ca nu are unde pleca ) este o tâmpenie numai de ' fotbaliști " înțeleasă!? Doamne ferește sa ma retrag ,( cu toate ca la întrebat cam altceva ) ! Bine ma dar cine te mai ia la vreo echipa din liga 2 sau 3 eventual !? Dute Keseru dute !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează