FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Veste senzațională primită de FCSB: s-a întors Chiricheș! Când va reveni într-un meci oficial

Vlad Chiricheș se apropie de revenirea pe teren // foto: GSP
Vlad Chiricheș se apropie de revenirea pe teren // foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 18:50 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 19:20

Deși verdictul inițial în cazul lui Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost că nu va mai putea juca fotbal până în ianuarie 2024, stoperul lui FCSB a avut parte de o recuperare peste așteptări și deja staff-ul medical a luat decizia de a-i permite să iasă pe terenul de antrenament, pentru a începe alergările în regim individual.

Chiar și așa, recuperarea lui nu va fi grăbită absolut deloc, mai ales că are un istoric plin de accidentări, pe care le-a tot suportat în ultima vreme. 

După ce va efectua doar serii de alergări timp de 7-10 zile, Chiricheș va trece la nivelul următor, iar după pauza campionatului, pentru meciurile echipei naționale cu Belarus și Andorra, va intra treptat și la antrenamentele normale, alături de colegii săi.

Dezechilibru șocant în Superliga » Urmează meciul extremelor, cu FCSB în prim-plan
SITUAȚIE
Dezechilibru șocant în Superliga » Urmează meciul extremelor, cu FCSB în prim-plan

Vlad Chiricheș este așteptat în acțiune în finalul lui octombrie

Estimarea celor de la FCSB privind momentul în care Chiricheș va fi apt să intre să joace din nou e finalul lunii octombrie.

Dacă se va atinge acest target și va primi minute la final de octombrie, atunci ar putea fi luat în calcul la nivel de prim „11” pentru primul meci din noiembrie, unul care e considerat extrem de important în bătălia pentru titlul de campioană.

Este vorba despre derby-ul cu Rapid, programat pe 5 noiembrie, în chiar ultima rundă a turului sezonului regulat.

Accidentat în singura înfrângere suferită de FCSB în Liga 1

Chiricheș s-a accidentat pe 28 august, la meciul cu UTA, singura confruntare pe care FCSB a pierdut-o în întrecerea internă. A suferit o leziune musculară, iar după primele investigații, diagnosticul a atras o perioadă de absență-record, de 3-4 luni.

Ulterior însă, Chiricheș a apelat la anumiți medici italieni, cu care a colaborat și în perioada petrecută în Serie A, care după ce au citit și interpretat RMN-urile și situația lui medicală, i-au transmis nu doar că nu va avea nevoie de intervenție chirugicală, cum s-a crezut la început, dar va putea reveni în circa două luni.

Și lucrurile au stat exact cum au preconizat doctorii din Italia. Acum Chiricheș poate alerga pe teren, afară, iar după jumătatea lunii octombrie e așteptat și la antrenamente normale. De când a semnat cu FCSB și până în prezent, Chiricheș a bifat 7 meciuri într-o lună. De 3 ori a fost integralist.

Precedenta lui mare perioadă de absență din cauza unei accidentări a fost în primăvară, când se afla la Cremonese. A stat pe bară două luni, între 6 martie și 3 mai.

34 de aniva împlini Chiricheș luna viitoare, e al doilea cel mai în vârstă din lotul actual, după Valentin Crețu, care va face 35 în ianuarie

Mai multe știri despre FCSB: 

Charalambous, după ce Gigi Becali l-a luat la țintă pe Tavi Popescu: „E felul lui să-l ajute”

Inutil la FCSB! » Becali s-a războit să-l transfere, dar e cel mai slab din atac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
danglumetu
danglumetu  •  06 Octombrie 2023, 14:18

uraaa, se echilibreaza campionatul!!!

sughibughi
sughibughi  •  06 Octombrie 2023, 08:39

ura! fcfcsb garantat pierde cu el in teren

VardyParty
VardyParty  •  06 Octombrie 2023, 06:52

Nu e nimic senzațional aici. Dimpotrivă. Poate doar Cătălynn sa se bucure.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează