FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB II - CSA STEAUA 1-2

FCSB vs. STEAUA. Thomas Neubert s-a enervat și a comentat pe pagina de Facebook a unui jurnalist: „Cel mai stupid conflict din istoria sportului românesc!”

Thomas Neubert a pregătit formația roș-albastră și pe vremea când aceasta se numea „Steaua”
Thomas Neubert a pregătit formația roș-albastră și pe vremea când aceasta se numea „Steaua”

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 00:05 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 00:14

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. Fanii CSA-ului au venit în număr cât mai mare la porțile bazei de la Berceni, pentru a își încuraja echipa favorită.

FCSB a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Ardelean, care a transformat penalty-ul obținut de Octavian Popescu. Deși din minutul 61 au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Morariu, oaspeții au întors scorul până la final. 

Dupa meci, jurnalistul Cristian Scutariu a postat o imagine pe Facebook cu rezultatul partidei. La postare a comentat chiar actualul preparator fizic al FCSB-ului, Thomas Neubert. Acesta nu este deloc de acord cu conflictul între echipa Armatei și echipa lui Gigi Becali, considerând că FCSB este adevărata Steaua.

Cel mai stupid conflict din istoria sportului românesc!!! Alimentat de jurnaliști incompetenți, înfometați de senzații! Unde a fost armata în ultimii 15 ani, când Steaua avea nevoie de ajutor? Cine a ținut Steaua în viață în acești ani? Cine are bun simț știe exact! FCSB = STEAUA
Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB-ului, în comentariul de pe Facebook

FCSB vs. STEAUA. Thomas Neubert s-a enervat și a comentat pe pagina de Facebook a unui jurnalist: „Cel mai stupid conflict din istoria sportului românesc!”

Citește și alte știri despre meciul FCSB II - CSA Steaua 1-2:

Daniel Oprița, după ce a învins „satelitul” lui Becali: „Gigi stătea în spatele meu și făcea mișto”

Gigi Becali a fost prezent la FCSB II - CSA Steaua 1-2: „Hai să-l mâncăm pe Talpan!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
100550221766435
Titi Suru  •  20 Septembrie 2020, 14:16

e dreptul oricui sa fie talpanist , dar daca esti .. ar trebui sa ai MINIMUM de bun simt , ca sa-ti cunosti cel putin ISTORIA factiunii pe care o sustii (csa)!!referitor la sigla , , in perioada 1999 -2003 csa a folosit sigla cu vulturii!! dupa preluarea clubului in 2003 de catre jiji , in ianuarie 2004 a inregistrat marca 061735 .. marca afisata pe toate site-urile de toti ultrasii talpanisti , mandri nevoie mare(cu mandrie ... si respect) !!... csa inregistreaza in 2004 dar in martie marca 072827 !!!.. cu forma diferita ..marca din anii '70 a csa !!cum se exprima un alt vajnic talpanist dastept in cap !!.. deci ar trebui ca sa mai cititi !! ... da de greu cu cititul !! .... PS : echipa de fotbal a mapn infiintata in 2017 , a inceput din liga IV-a , pentru ca NU ATI AVUT : istorie , traditie sau performante iar dpdv fotbalistic NU A INSEMNAT NIMIC !!Steaua nu a retrogradat niciodata STEAUA E FCSB !!!

stoichkov10
stoichkov10  •  20 Septembrie 2020, 14:05

ps. daca era sigla "inventata" de gigi nu o pierdea in instanta. avea drepturi asupra ei.

stoichkov10
stoichkov10  •  20 Septembrie 2020, 14:03
Postat de orlick pe 20 Septembrie 2020, 13:20

Daca îl disprețuiți pe JJ, de ce folosiți emblema lui, în loc să o folosiți pe cea de dinainte de 89? https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-7-sigle-pentru-istoria-stelei-cum-a-marcat-barcelona-clubul-ros-albastru-si-cum-s-a-schimbat-designul-siglelor-de-a-lungul-anilor-439978.html

pai scrie si acolo. e aceeasi doar culoare de contur difera. cele2 stele deasupra nu aveau de ce sa se puna atunci+nu stiu daca era moda asta cu stelutele adaugate pe vremea aia. "2003-2014 Ce "a creat" Gigi - a păstrat designul din 1972 aproape în proporţie de 100%, schimbînd un pic forma doar la linia de sus a siglei - cromatica e identică - steaua din centrul siglei e exact la fel - a adăugat cele două ministeluţe deasupra siglei - a schimbat doar culoarea galbenă a liniei de contur şi a celor din interior, care despart roşu de alba structure "

Vezi toate comentariile (98)
Comentează