FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

Articol de , - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 12:42 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 13:09

Adrian Mititelu a găsit antrenor pentru FCU Craiova: Marius Croitoru (43 de ani). Patronul oltenilor a anunțat într-un mod inedit alegerea făcută.

 „Situația e disperată, nu știu pe unde să mai scot cămașa. Caut antrenor și președinte, dar nu găsesc, de asta sunt aici”, spunea Adrian Mititelu după FCU Craiova - Hermannstadt 1-1.

Azi, finanțatorul de la FCU Craiova a anunțat într-un mod total neobișnuit pe cine a ales pentru formația sa.

Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Prima reacție de la UEFA după atacarea Israelului: „Există posibilitatea ca meciul cu Elveția să fie mutat pe un teren neutru” + Reacția Federației Elvețiene

Marius Croitoru revine la FCU Craiova! Mititelu a anunțat „pe surse”

Revenire lui Croitoru pe banca oltenilor a fost anunțată de site-ul ediție.ro, care aparție chiar lui Adrian Mititelu. Știrea, în care sunt citate surse din club, a fost ulterior publicată de omul de afaceri pe pagina lui de Facebook.

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

Potrivit sursei citate, Mititelu și Croitoru vor semna contractul luni, iar de marți, Croitoru va conduce antrenamentele echipei.

Surse autorizate GSP susțin că Marius Croitoru va veni duminică pentru o ultimă discuție cu Adrian Mititelu. În mare, cei doi s-au înțeles, lipsind doar semnarea înțelegerii.

Croitoru nu deține licența PRO, astfel că, cel mai probabil, în acte va figura tot Paul Răducan, cel numit în august la olteni.

Fostul mijlocaș e liber de contract din august, când a plecat de la FC Botoșani. El a mai avut un mandat pe banca moldovenilor (2019-2022) și i-a mai antrenat pe olteni în perioada (iunie – octombrie 2022, pentru 14 meciuri). Croitoru a mai pregătit-o și pe FC Argeș (octombrie 2022 – martie 2023).

Adrian Mititelu l-a făcut „praf” pe Marius Croitoru

Croitoru a stat 14 meciuri în primul mandat la FCU Craiova. A bifat 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri, iar după plecare, Adrian Mititelu l-a criticat în termeni duri.

„Nu se mai întoarce Croitoru! Antrenorul nu a gestionat pregătirea echipei. Eu iau deciziile în funcție de interesul clubului, eu știu ce trebuie făcut la acest club. I-am dat libertate totală, nu i-am zis niciodată ce jucător să bage. Avem lot de locurile 3-4. Croitoru a fost angajat să facă treabă. i s-au asigurat toate condițiile, a primit un lot foarte valoros și a început bine. Dar a terminat prost. 

Echipa n-are energie, a fost vlăguită. Nu știu ce antrenamente s-au făcut. De fapt știu! Echipa nu poate să alerge, se sufocă! Asta se întâmplă când faci greșeli, când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiența necesară, care trăiesc din basme și din lauda presei.

 Eu am greșit, nu trebuia să mă iau după alții și să dau echipa pe mâinile unor nepricepuți, pentru că mi-a lăsat-o în genunchi! I-am dat mână liberă lui Croitoru, ce salariu a vrut el, bani la semnătură, i-am făcut toate poftele! Ce să mai fac eu? El singur a plecat, a spus că nu mai are nicio soluție”, spunea Mititelu în octombrie 2022. 

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

N-am ce să-i reproșez lui Adrian Mititelu. Chiar îi mulțumesc că mi-a dat posibilitatea să antrenez o echipă mare. Mare! Din păcate, n-a fost să fie. Singurul nevinovat din toată povestea asta este domnul Mititelu. N-are nicio vină. Mi-a pus totul la dispoziție, condiții bune, salarii plătite la zi, jucători. Din păcate, n-a fost să fie. Nu merită băieții să sufere. Nici domnul Mititelu, nici Adiță, pentru că sunt oameni care au crezut în mine. N-am vrut să-i dezamăgesc. 

– Marius Croitoru, după plecarea de la FCU Craiova

Citește și: 

Ireal! Mititelu nu și-a lăsat antrenorii să vină la flash-interviuri: „I-am scutit de niște penibilități” » Ce explicații a mai dat patronul lui FCU

Antonio Sefer, dărâmat după atacul terorist din Israel: „Plâng, nu am crezut că pot trăi așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
legio.sud
legio.sud  •  07 Octombrie 2023, 16:59
Postat de Teosor pe 07 Octombrie 2023, 15:30

Nimic iesit din comun, Mititelu doar un oltean veritabil....

Serios , tu ești de unde se agață harta în cui , nu poți da verdicte cum sunt oltenii .

rocky3
rocky3  •  07 Octombrie 2023, 16:16

Cei 2 se merită unul pe celalalt!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  07 Octombrie 2023, 15:58

LOL circul continua cu clovnul sef in frunte

Vezi toate comentariile (19)
Comentează