FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu cheamă microbiștii din Craiova alături de FCU: „Aștept o mică recunoaștere măcar în ceasul al 12-lea. Nu uitați care este clubul adevărat”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 12:02 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 14:05

Adrian Mititelu (54 de ani), finanțatorul de la FCU Craiova, face apel la microbiștii din oraș să susțină clubul său în noul sezon al Ligii 1.

În ediția trecută a Ligii 1, primul după revenirea în Liga 1, FCU Craiova nu s-a bucurat de o susținere foarte mare pe stadion. Orașul doljean are două formații în primul eșalon, pe FCU și CSU, ceea ce a produs divizarea microbiștilor.

Adrian Mititelu speră că lucrurile vor sta diferit în sezonul 2022/2023. Prin intermediul unui videoclip publica de paginile oficiale FCU, finanțatorul clubului a făcut un apel către suporteri. Le-a cerut acestora să vină la stadion și să susțină echipă.

Adrian Mititelu face un exercițiu de imaginație: „Să-l vedem pe Rotaru în locul meu, cu echipa în Liga 4, afacerile blocate și fără ajutor politic!”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu face un exercițiu de imaginație: „Să-l vedem pe Rotaru în locul meu, cu echipa în Liga 4, afacerile blocate și fără ajutor politic!”

Adrian Mititelu, apel către suporteri: „Aștept o prezență mai activă”

„Avem nevoie foarte mare de sprijinul suporterilor. Din păcate, încă se lasă așteptați. E o diferență mare între a comenta pe mijloacele de comunicare electronice și a fi la stadion. Nu putem rezolva aceste probleme - mă refer la bătălia pentru play-off - fără sprijinul suporterilor.

Cred că mi-am făcut datoria cu vârf și îndesat, am readus echipa la un nivel bun spre foarte bun, însă suporterii trebuie să participe și ei la această ecuație. Altfel va fi foarte greu.

Aștept din partea suporterilor, câți au mai rămas ei, 10.000, 15.000, o prezență mai activă alături de echipă, care să ne dea putere și momente de sclipire, pentru a prinde curaj și încredere.

Știu, sunt două echipe în Craiova, iar oamenii sunt puțin răsfățați, pentru că au de unde să aleagă. Să nu uitați care este clubul adevărat, care se pliază pe spiritul Craiovei, prin ce am trecut noi - chiar eu, personal, deși am investit peste 30 de milioane de euro în fotbalul din Craiova. Aștept și din partea suporterilor aport”, a afirmat Mititelu.

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Gândiți-vă care este echipa adevărată a Craiovei!”

„Aștept din partea voastră, măcar în ceasul al 12-lea, o mică recunoaștere față de sacrificiul meu și al familiei mele. E momentul să dați dovadă de realism, să umblați puțin la conștiință: care este echipa adevărată a Craiovei?

Una inventată și pusă pe tavă în Liga 2, cu bani și relații, sau alta care a luat-o de jos și a luptat contra nedreptăților și lucrurilor negative. Gândiți-vă care este echipa adevărată. Dacă veți analiza cu o oarecare doză de echilibru, veți realiza că ce vă spun este adevărat.

Eu mi-am făcut datoria și încă un an, doi de acum înainte voi încerca să măresc miza, dar nu voi reuși nimic dacă suporterii nu vor fi alături de echipă și la bine și la rău”, a adăugat Mititelu.

Adrian Mititelu: „Vrem să devenim o echipă cu aspirații la vârful clasamentului”

Mititelu are speranțe că FCU va lupta la play-off în noul sezon, în care echipa antrenată de Marius Croitoru va debuta duminică, în deplasare, cu Farul:

„Urmează un campionat special pentru acest club după o perioadă foarte grea, adaptarea în Liga 1 în sezonul trecut. Acum urmează un campionat extrem de important pentru noi, vrem să trecem de la o echipă mediocră, care să se mulțumească cu rămânerea pe prima scenă, la o echipă care să aspire la vârful clasamentului.

Avem un lot echilibrat, în care probabil vor mai veni unu-doi jucători până în etapele 3-4. Este un lot care și-a propus să readucă spiritul FCU”.

Mai multe știri din Liga 1: 

INTERZIS la Untold! Erik Lincar nu-și lasă jucătorii la festivalul muzical: „E foarte strict, noi voiam să mergem”

Mihai Stoica îi pune în oglindă pe Rareș Ilie și Octavian Popescu: „Nu există grad de comparație! Tavi are 4 viteze, costă 50 de milioane”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (76)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Iulie 2022, 19:44
Postat de george.br pe 17 Iulie 2022, 14:50

Prima dovada a prostiei care te domina este chiar prima parte a raspunsului tau, mai Ko.Ka.!

Iar vorbesti, ma, printre slapi??

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Iulie 2022, 19:43

Alături de un infractor Arestat? Niciodata!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Iulie 2022, 05:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează