FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

FCU Craiova, „aroganțe” pe biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova » Decizia finală anunțată astăzi

Articol de , - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 16:21 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 17:38

 Derby-ul FCU Craiova – CSU Craiova (duminică, ora 21:00) se va disputa până la urmă cu spectatori, vaccinați sau trecuți prin boală, în limita a 50 la sută din capacitatea arenei. Biletele au fost puse azi în vânzare.

Oltenii lui Mititelu au revenit la gânduri mai bune și au decis să permită accesul fanilor în noile condiții: doar pentru cei vaccinați sau trecuți prin boală. FCU a pus în vânzare 9.210 bilete, reprezentând 30% din capacitatea stadionului, dar numărul ar putea fi suplimentat la aproximativ 15.000, adică 50% din numărul de locuri, dacă vor fi solicitări, având în vedere noile dispoziții anunțate azi de Guvern.

Fanii lui CSU Craiova, „obligați” să cumpere bilet și la meciul următor al lui FCU Craiova

Cei care-și cumpără bilete pentru meciul cu de duminică au avut parte de o surpriză. În prețul tichetului este permis accesul la două partide de acasă ale echipei lui Mititelu: cea cu CSU Craiova și cea cu Gaz Metan (etapa 13).

Astfel, conducerea celor de la FCU Craiova speră să-i determine pe fani să vină în număr mare și la meciul cu Gaz Metan, profitând de rivalitatea cu CSU. Totodată, speră să mai atragă din rândul fanilor indeciși, care vor lua loc la cele două tribune. 

20 de leicostă cel mai ieftin bilet la FCU Craiova – CSU Craiova. Cel mai scump costă 160 de lei

Mutarea poate fi interpretată însă și ca o „aroganță” la adresa fanilor declarați ai lui CS Universitatea, care sunt poftiți, pe banii lor, să vină și la meciul următor al rivalei din oraș. 

FCU Craiova, „aroganțe” pe biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova » Decizia finală anunțată astăzi
Două meciuri pe un bilet: așa arată tichetul VIP de la FCU Craiova – CSU Craiova

Mititelu le-a scos leul de pe siglă și le-a luat numele „Universitatea”

Oficialii FCU Craiova au făcut „aroganțe” la adresa rivalelei și pe bilete. Echipa lui Mititelu este trecută pe bilet ca „Fotbal Club Universitatea 1948”, deși echipa nu are dreptul de la folosi numele.

În plus, echipa oaspete este numită „U Craiova 1948 Club Sportiv SA” și are pe bilet sigla veche, de la apariția în Liga 2, nu cea de acum, cu leul pe ea.

Biletele, valabile doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva COVID-19 sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni,  vor putea fi achiziționate de la Magazinul Oficial al Clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și de la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente. 

Programul Magazinului Oficial și al casei de bilete: 

  • Sâmbătă: 12:00-22:00
  • Duminică: 08:00-21:00

Prețuri bilete la FCU Craiova - CSU Craiova

𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 pune în vânzare bilete-pachet pentru următoarele două meciuri cu spectatori, disputate în Complexul Sportiv Craiova. 

Iată care sunt prețurile:

Peluza Sud – 𝟮𝟬 𝗥𝗢𝗡

Tribuna II – 𝟰𝟬 𝗥𝗢𝗡

Tribuna I – 𝟲𝟬 𝗥𝗢𝗡

Tribuna VIP – 𝟭𝟲𝟬 𝗥𝗢𝗡 

Primul meci se va disputa duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 11. 

Meciul cu numărul 2 din acest pachet va fi următoarea partidă disputată pe teren propriu, cu spectatori, pe stadionul din Bănie. Vom comunica ulterior detalii cu privire la eventualele modificări survenite în derularea celui de–al doilea meci (schimbarea gazonului/incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-COV-2) 

Biletul-pachet pentru cele două meciuri va fi disponibil online, la Magazinul Oficial al clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente. 

𝗙𝗢𝗔𝗥𝗧𝗘 𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧: Se va păstra biletul pentru accesul la ambele meciuri.
- comunicat FCU Craiova

VIDEO Conferința lui Adrian Mutu înaintea duelului cu CSU: „E o confruntare pe care o așteaptă toată Craiova, va fi extrem de încinsă”

Citește și: 

Noile restricții adoptate azi de Guvernul României » Ce se întâmplă cu meciurile de fotbal

Eduard Novak, prima reacție la aflarea noilor restricții adoptate de Guvern: „Există o singură soluție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
george.br
george.br  •  03 Octombrie 2021, 10:27
Postat de craiova007 pe 03 Octombrie 2021, 06:24

Nu boss, la reutur pe bilet trebuie sa scrie exact numele echipei oaspete pe stadionul sacru Ion Oblemenco ... fara mistocarii sau aluzii de prost gust. Hai Craiova!

Respect o asemenea abordare!

george.br
george.br  •  03 Octombrie 2021, 10:25
Postat de craiova007 pe 03 Octombrie 2021, 06:21

Salut prietene, iti respect parerea dar te rog da-mi voie sa te contrazic. Sunt de acord cu ce ai zis anume ca echipa "a fost invitata" dar nu s-a invitat singura. Nu uita ca la momentul respectiv invitatia a fost adresata orasului Craiova, nu unei echipe anume. Apoi si Miti a jucat in L2 int-o situatie la fel de gri. Dupa moartea echipei indusa de Miti, s-au ridicat doua entitati ... una care s-a asociat legal cu brandul Craiova si alta care se agata emotional de niste amintiri. Mai vorbim de PS cand se va goli pusculita lui Miti.

Te salut si eu, rugandu-te la randul meu sa-mi permiti sa te contrazic si eu: bineinteles ca nu s-a "autoinvitat", ar fi fost culmea! Numai ca Federatia a facut invitatia "orasului Craiova" in conditiile in care aceeasi federatie tocmai dezafiliase Stiinta printr-un abuz grosolan. Asadar, se poate vorbi fara teama de a gresi despre o invitatie "cu dedicatie", pentru ca noua echipa se afla deja in gaoace in incubatorul de la Mogosoaia. Apoi "Miti" a fost reprimit intr-adevar in L2, dar asta s,a intamplat ca urmare a unei hotarari a Curtii de Apel, nu prin (vezi Doamne!) bunavointa aceleiasi federatii, care tocmai "decapitase" FC Universitatea. Cat despre premonitia din final, ramane de vazut. Eu as traduce-o mai degraba ca fiind o dorinta de-a ta!:))

craiova007
craiova007  •  03 Octombrie 2021, 06:24
Postat de houri.10 pe 03 Octombrie 2021, 01:22

Nici o problema la retur vom scrie FC Calu pe bilet, sigla o lăsăm tot pe asta oricum e un fals :))))))))

Nu boss, la reutur pe bilet trebuie sa scrie exact numele echipei oaspete pe stadionul sacru Ion Oblemenco ... fara mistocarii sau aluzii de prost gust. Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează