FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB 0-2

Nu mai face Gigi Becali schimbările la FCSB? Detaliul remarcat în victoriile cu Rapid și FCU Craiova

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova. A fost a doua etapă la rând în care vicecampioana nu schimbă în pauză. Î +14   FOTO
FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova. A fost a doua etapă la rând în care vicecampioana nu schimbă în pauză. Î

Articol de , - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 02:30 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 09:21

FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FCU Craiova. A fost a doua etapă la rând în care vicecampioana nu schimbă în pauză. În mandatul lui Dică nu s-a întâmplat așa ceva, a mai existat o astfel de situație doar în vremea lui Edi Iordănescu.

FCSB a câștigat derby-ul cu Rapid, 3-1, și a bătut și la Craiova, 2-0, în două meciuri în care roș-albaștrii nu au mai făcut nicio schimbare în pauză.

Gigi Becali s-a convins! Are antrenorul pentru FCSB: „De ce mă mai întrebați de Reghecampf?”
FCU CRAIOVA - FCSB
Gigi Becali s-a convins! Are antrenorul pentru FCSB: „De ce mă mai întrebați de Reghecampf?”

FCSB, nicio schimbare la pauză cu Rapid și FCU Craiova

Situația e remarcabilă pentru că înlocuirile din pauzele meciurilor erau o obișnuință în perioada în care Nicolae Dică și Anton Petrea au condus echipa.

Nu s-a mai întâmplat din vremea lui Edi Iordănescu ca FCSB să nu opereze nicio schimbare în pauză. Actualul selecționer își negociase o libertate de decizie, un motiv pentru care Becali l-a și demis până la urmă.

Pintilii l-a și folosit pe Octavian Popescu ca mijlocaș stânga, pe postul favorit. Ilie Dumitrescu a susținut la „Fotbal Club, de la Digi Sport, că Gigi Becali a avut decizia: „Lui Tavi i-a dat încredere Becali! El a hotărât ca Popescu să fie extremă stânga, Pintilii doar l-a antrenat pentru poziția aceasta”.

Este o bucurie să merg la naționala de tineret, nu am vreo problemă că nu o să fiu la naționala mare. Sper să fiu în lotul pentru preliminariile Euro. Pintilii mi-a dat mai multă încredere, sper să îl răsplătesc. El și Lucian Filip îmi ziseseră că o să marchez iar.

- Octavian Popescu

VIDEO CU FAZA. Octavian Popescu, șut de excepție la 0-0 în FCU Craiova - FCSB

Citește și alte știri despre FCU Craiova - FCSB:

Mititelu, decepționat de eșec: „E incredibil ce se întâmplă! Cei de la FCSB au câștigat nemeritat”
FCU Craiova - FCSB 0-2
Mititelu, decepționat de eșec: „E incredibil ce se întâmplă! Cei de la FCSB au câștigat nemeritat”
Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”
FCU Craiova - FCSB 0-2
Pintilii și-a schimbat discursul: „Trei zile vacanță, apoi voi vedea. Întrebați patronul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
miciBIO
miciBIO  •  14 Noiembrie 2022, 10:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  14 Noiembrie 2022, 10:20

Aiurea, e doar o coincidenta ca echipa juca bine si conducea, d-aia n-a facut schimbari! Uitati-va la meciul din cupa de la Galati...ca a facut schimbari la puaza!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează