FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova, în aer » Negocierile cu antrenorul dorit de Mititelu au căzut

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de , - Publicat joi, 29 februarie 2024 19:25 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 21:12

FCU Craiova rămâne fără antrenor, după ce negocierile cu Marius Croitoru (43 de ani) au căzut. El a fost la un pas să revină la echipa olteană după un an și jumătate de la plecare.

GSP a scris în premieră despre interesul lui FCU Craiova de a-l angaja pe Marius Croitoru. După două zile de negocieri, mutarea a căzut, potrivit surselor Gazetei din anturajul echipei oltene.

Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”
FCSB
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”

Despre picarea negocierilor a scris și fanatik, care notează că Marius Croitoru a părăsit deja orașul. Cele două părți nu s-au înțeles din cauza faptului că fostul antrenor de la Botoșani nu are încă licență PRO și ar avea nevoie de un „paravan”, care să dețină această diplomă.

Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova

Adrian Mititelu l-a concediat pe Giovanni Costantino marți, după 1-1 cu Poli Iași. Rămas fără antrenor, s-a reorientat spre Marius Croitoru, care a plecat cu scandal din Bănie în 2022.

Cele două părți se înțeleseseră de principiu, însă mutarea a căzut înainte de semnarea actelor. Astfel, FCU Craiova rămâne în aer, fără antrenor. Oltenii au meci sâmbătă, la Arad, cu UTA, de la ora 14:00.

De la mandatul lui Croitoru la FCU Craiova, din 2022, părțile au mai încercat o dată să ajungă la un numitor comun, în octombrie 2023, după două mandate dezastruoase ale tehnicianului la FC Argeș și FC Botoșani. Situația a fost dată peste cap în numai câteva zile. Mititelu nu a fost de acord cu modul în care antrenorul ar fi urmat să fie trecut în acte.

Croitoru ar fi putut fi înregistrat la FCU Craiova numai ca delegat, pe modelul lui Mihai Pintilii la FCSB. Acest detaliu nu l-a mulțumit atunci pe Adrian Mititelu.

„Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, acuza Mititelu în octombrie 2022, după despărțirea de Croitoru.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Adrian Mititelu, despre obiectivul rămas pentru echipa sa în acest sezon: „Avem nevoie de puncte ca de aer” + de ce este dezamăgit de suporteri

Citește și:

I-au curentat încet, dar sigur! Universitatea Craiova pleacă fericită acasă, după un meci de infarct cu Petrolul
PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3
I-au curentat încet, dar sigur! Universitatea Craiova pleacă fericită acasă, după un meci de infarct cu Petrolul
Ce „Comenie”! » Florinel o salvează de unul singur pe FCSB și o ține pe Rapid la 10 puncte! Clasamentul ACUM
FC VOLUNTARI - FCSB
Ce „Comenie”! » Florinel o salvează de unul singur pe FCSB și o ține pe Rapid la 10 puncte! Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Shogun01
Shogun01  •  01 Martie 2024, 11:08
Postat de nilton pe 29 Februarie 2024, 20:47

kuba antrenor

De ce? I- a plăcut mamei tale ce lecții i-a predat? Cred ca este in extaz

capatana
capatana  •  01 Martie 2024, 10:19

Mititelu si-a batul joc de echipa anul acesta. Nu vad un antrenor serios sa mai vina la FCU. Sunt ca si retrogradati

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  29 Februarie 2024, 22:08

Umbra lui Napoli se arata

Vezi toate comentariile (11)
Comentează