FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Fernandes a leşinat de frică după cotul primit de la Jovanovici

Ricardo Fernandes, Fernandes, Rapid
Ricardo Fernandes, Fernandes, Rapid

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Lovit cu cotul de Jovanovici, Ricardo a scăpat doar cu buza spartă, însă i s-a făcut rău cînd a văzut sîngele

Accidentarea lui Ricardo Fernandes (32 de ani) din partida cu Alba Iulia (1-0) i-a speriat pe rapidişti, însă fundaşul va putea evolua joi, cu Astra. Scos pe targă de pe teren după ce a încasat un cot în plină figură de la Nemanja Jovanovici, stoperul portughez a scăpat doar cu buza spartă, chiar dacă medicii s-au speriat cînd au ajuns lîngă el. Fernandes nu mai mişca şi doctorii s-au temut să nu-şi înghită limba.
Vezi imagini cu accidentarea lui Fernandes! (video)

Totuşi, jucătorul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. "Are o plagă pe buza inferioară. Ne-am speriat puţin, pentru că nu înţelegeam de ce a reacţionat aşa. Nu erau urme că ar fi vorba de un traumatism puternic, însă el nu reacţiona. Probabil i s-a făcut rău cînd a văzut sîngele şi a leşinat. De asemenea, la un moment dat, din cauza sîngerării abundente, s-a înecat", a explicat Marian Dumitru, medicul Rapidului.

Fernandes nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit cu Marius Constantin. Lusitanul a fost dus pe targă la ambulanţă, însă nu a mai ajuns la spital şi după 5 minute, în care a primit îngrijiri medicale, s-a dus în vestiar. Arbitrul Cristi Balaj nu i-a acordat nici un cartonaş lui Jovanovici!

43 de meciuri şi 4 goluri a strîns Fernandes din vara lui 2008, de cînd a venit la Rapid

"Cum e posibil ca nici un arbitru să nu vadă acel cot?! Oricum, puteau să ia o decizie cînd l-au văzut plin de sînge, că doar nu-şi dădea singur cu pumnul în gură"
NICOLAE MANEA, antrenor Rapid

"Fernandes a avut noroc, putea primi galben pentru simulare cînd a ieşit plin de sînge de pe teren"
ŞTEFAN GRIGORIE, mijlocaş Rapid

"M-am speriat îngrozitor!"
Soţia sa, Elisabeta, a povestit pentru Gazeta Sporturilor ce a simţit cînd l-a văzut pe Ricardo întins pe gazon: "Am tras o sperietură groaznică, e un sentiment foarte ciudat. Nu ştiam ce se întîmplă şi nu puteam suna pe nimeni. Cele 10 minute, sau cîte au fost, pînă l-am văzut pe picioarele lui, au trecut extrem de greu. M-am temut că ar putea fi vorba despre ceva grav. Mi-a zis că s-a înecat şi nu mai putea respira. Nu cred că i s-a făcut rău cînd a văzut sîngele, el e un bărbat adevărat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  16 Martie 2010, 13:05

oare comisia de disciplina ce are de spus in acest caz? raspunsul il dau tot eu - arbitru nevinovat - pbservatorul meciului nu a vaut nimic ptr.ca e desfigurat un jucator de la rapid si nu de la alta echipa - jucatorul jovanovici nevinovat nici macar nu la atins sa va spuna mitica dragomir ca el le stie pe toate

 •  16 Martie 2010, 08:38
Postat de pe 16 Martie 2010, 01:38

w w w youtube . com/watch?v=VWWwzkdNKdA Pentru rapidistii adevarati, legat de decizia comisiei vis-a-vis de cazul varga si balan... astept comentarii

pai cum sa lesine de frica dupa lovitura primita ,eu stiu ca frica vine inainte de a se intimpla un lucru,doamne cit de penibili sunteti

 •  16 Martie 2010, 01:38

w w w youtube . com/watch?v=VWWwzkdNKdA Pentru rapidistii adevarati, legat de decizia comisiei vis-a-vis de cazul varga si balan... astept comentarii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează