FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Feussi a rămas șocat de atentatele din Franța: ”Nu ne întoarcem la Paris!”

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 00:00

Feussi spune că nu va reveni alături de soție și de copii în apartamentul din Orașul Luminilor după atentatele din Franța

Patrice Feussi trece prin momente de panică înaintea Derby-ului de România. Atentatele de la Paris au lăsat urme adînci. Membri ai familiei dinamovistului sînt în capitala Franței, speriați! "Am frați, prieteni acolo. Mulțumesc Cerului că n-am fost eu acolo. Ai mei sînt bine, însă nu se știe exact dacă toți amicii sînt teferi. Soția și băieții sînt cu mine, aici, dar avem frică vizavi de ceea ce este în Franța. Eu am pașaport italian, dar soția are familia la Paris, ei sînt de acolo. Oricum, nu ne vom întoarce acolo prea devreme", a comentat fundașul născut în Camerun.

Nu-i blamează pe musulmani: "Toată lumea dă acum vina pe ei. Eu am crescut în Africa printre musulmani, am rude care sînt de această religie. Musulmanii adevărați nu omoară oameni! Sper ca lumea să se calmeze, să nu mai existe atentate. Unde vom ajunge dacă nu vom mai avea siguranță nicăieri în lume?! Să ne rugăm să fie liniște, să ne putem crește frumos copiii".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează