FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Feussi se apără: "Am pașaport italian și este clară vîrsta mea" » Ce spune Dănciulescu

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2015 19:27

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor a publicat un articol "Petrică sau nea Petrică?" în care Patrice Feussi este personajul principal al subiectului legat de vîrsta camerunezului. Vezi detalii.

Fundașul lateral are în acte 29 de ani, dar există discuții că ar fi mai bătrîn de atît! Feussi a reacționat în urmă cu puține minute pentru GSP.RO:

"Nu înțeleg rostul acestui articol care-mi face mult rău. Nici nu știu cum aș putea să replic, dar vă întreb doar atît:  Dacă am pașaport italian, iar oficialitățile de acolo au făcut o anchetă pînă mi-au acordat acel act, iar vîrsta mea este 29 de ani, ce să mai fac?!".

Și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv, a precizat: "Clubul este alături de Patrice Feussi, știm că ne spune adevărul, nu e normală defăimarea lui. Îl apreciem sportiv și ca om". 

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (53)
sorin.pch
sorin.pch  •  20 Octombrie 2015, 20:35

azi a fost ultima mea zi cand am intrat pe acest site, haide pa, o sa mai intru cand o sa inceapa ei sa fie profesionisti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  20 Octombrie 2015, 19:57
Postat de vasy86le pe 20 Octombrie 2015, 18:23

Dragi Dinamovisti, daca nu ati observat, in utlimele zile, asa zisii ziaristi ai gazetei au facut multe articole menite sa defaimeze imaginea clubului Dinamo. Acum cateva zile am vazut in gazeta digitala cum Dinamo a dat o gaura de 5 milioane euro statului, legal :) ieri am vazut cum Feusi e batjocurit de *** astia de jurnalisti, jurnalisti care zic ca el nu ar avea varsta care o declara, de parca ei au stat *** cand s-a nascut. Azi am mai vazut un articol scris de Maria Andries, care la fel, se ia de Negoita si de clubul Dinamo, isi punea ea intrebari cum a iesit Dinamo din insolventa, de parca insolventa e ceva ilegal si Dinamo e prima societate care apeleaza la insolventa. Daca nu v-ati covins inca, Dinamo a inceput sa supere pe altii, probabil din cauza ca si-a revenit. Propun tuturor Dinamovistilor sa paraseasca acest site, Dinamovistii nu sunt bineveniti aici, poate din cauza ca nu ne place branza. As dori sa vad un articol si despre cum i-au fost sterse stelei datoriile alea de vreo 11 milioane de euro, chiar sunt curios, ei nu au bagat clubul in insolventa, nu au platit nici un cent din acele 11 milioane de euro, dar totusi acele datorii au fost sterse.

Sa stii ca si mi-e mi-sa cam scarbit de siteu asta, cu toate ca eu nu mai pe asta comentez si doar pe asta intru sa-mi dau cu parerea ( nu am alte conturi pe alte siteuri) o sa ma mut si eu cat de curand pe DinamoMania pentru ca am vazut acolo fosti useri care au fost aici si m-am intretinut cu unu pe care il stiu inca de cand aveam contu gymd si mi-a spus ca i sa scarbit de GSP cu ***, scriu nu mai vrute si nevrute aici in schimb in *** lor de echipa niciodata nimic de rau. Asta e, in curand o sa parasesc si eu acest site cum sau mai dus si alti dinamovisti ( unii au emigrat in alte tari, altii sau lasat de commentat iar unii sau mutat pe DinamoMania si pe DigiSport, asa o sa fac si eu) !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  20 Octombrie 2015, 19:53
Postat de conasu_boeru pe 20 Octombrie 2015, 15:31

Gazeta , daca nu are probe poate fi data in judecata pentru defaimarea in public a lui Feussi ! Porcarii din astea au mai incercat si cu Ndoye.....dupa mintea lor de adolescenti cu acneea in floare, ar trebui sa aiba vreo 45 acum...!!!!

Ei cred ca toti astea de culoare au 45-50 de ani !!! :)))))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează