FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Filmuleţele de pe youtube cu fanii l-au convins pe Nsaliwa să vină la Rapid

Tamandani Nsaliwa, Nsaliwa, Rapid
Tamandani Nsaliwa, Nsaliwa, Rapid

Articol de , - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Rapid îl vrea pe Nsaliwa, de la AEK Atena, pe care l-au convins arătîndu-i filmuleţe cu fanii pe internet

Rapidiştii folosesc tehnologia pentru a-i convinge pe fotbalişti să vină în Grant. Ultima găselniţă: filmuleţele de pe youtube, cel mai mare site cu conţinut video din lume! Giuleştenii şi-au pierdut răbdarea cu Diakite, care şi-a tot amînat venirea la Bucureşti, şi s-au orientat repede către alt închizător: canadianul Tamandani Nsaliwa (27 de ani), de la AEK Atena, pe care vor să-l împrumute pînă în vară, cu opţiune de cumpărare.

Cel care l-a convins pe Nsaliwa să vină în România a fost Ilie Iordache (24 de ani). Fostul jucător al Pandurilor i-a arătat acestuia mai multe clipuri pe internet cu galeria rapidistă. "Nae Manea m-a întrebat de el şi i-am zis că e un fotbalist foarte bun, agresiv, inteligent şi puternic. Dacă îl ia, Rapid face o afacere bună. El vrea să vină, a înnebunit cînd a văzut pe youtube ce atmosferă e la meciurile giuleştenilor", a zis Iordache.
Fostul gorjean l-ar putea urma şi el pe Nsaliwa în Giuleşti: "Sper să se rezolve şi situaţia mea. Discuţiile sînt mai vechi şi am încredere că cele două cluburi se vor înţelege".

1,5 milioane de euro e suma de transfer la care e evaluat Nsaliwa pe site-ul transfermarkt.de

CV - Tamandani Nsaliwa
S-a născut pe 28 ianuarie 1982
A mai jucat la FC Nurnberg (2000-2001), Saarbrucken (2001-2003, 2004 - 2005), Regensburg (2003-2004), Panionios (2006-2007), AEK Atena (din 2007)
Înălţime / greutate: 1,75m / 68 kg

Beljici e rapidist
Aseară, a ajuns la Bucureşti prima achiziţie a giuleştenilor din această iarnă. Nikola Beljici (foto, 26 de ani) e mijlocaş de bandă şi vine de la OFK Belgrad. Fiind în ultimele 6 luni de contract, Rapid a plătit doar 50.000 de euro pentru el. Fotbalistul va semna azi un contract pe 3 ani şi va cîştiga 70.000 de euro pe sezon. "E o zi importantă pentru mine, sînt bucuros că vin la o echipă mare. Îi ştiu pe Bozo şi Ivelja, sînt fraţii mei", a zis Beljici.

Noutăţi din Giuleşti:
- Marius Constantin (25 de ani) a acceptat să-şi prelungească înţelegerea cu Rapid. "Am bătut palma, urmează să semnăm actele", a zis Victor Becali, impresarul stoperului.
- Rapid face transferuri, dar nu are bani de cantonamente. Giuleştenii au renunţat la stagiul de pregătire din Poiana Braşov, care trebuia să înceapă luni. "Bani avem destui, dar nu mergem nicăieri, zece zile stăm închişi la Pro Rapid", a zis ironic Nae Manea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  16 Ianuarie 2010, 10:06

va bateti joc de mine.sunt logat si v-am trimis un mesaj civilizat si nu mi l-ati postataveti un site de rusinea lumii.

 •  16 Ianuarie 2010, 10:04

acum incepem sa intelegem,si copos stie bine acest lucru,ca investitiile in jucatori pot sa-ti aduc si un minimum de castig dar si multa imagine can termini campionatul in primele trei locuri.atunci vin si banii de la UEFA si nu-i de neglijat acest lucru.hai copos,zgarcitule,ca ai inceput sa ne placi,dar atentie nu mai face slalomuri ca in cazul neamtului cu care s-a facut mare tam-tam ca va cumpara rapidul.secret mare in acest esec,cine pe cine o fi vrut sa pacaleasca?

 •  15 Ianuarie 2010, 23:45

am avut rezul cat de cat bune si lumea tot nu sa inghesuit pe stadion poate mai coboara preturile sa vina mai multi....eu cred ca o sa vina lumea la meci ca stie ca avem nev de suporteri ca exhipa sa bata tot...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează