FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Firav şi lent, dar ”special”! :) MM Stoica îl laudă pe Mihai Răduţ

Mihai Răduţ şi-a relansat cariera de cînd a plecat la Pandurii.
Mihai Răduţ şi-a relansat cariera de cînd a plecat la Pandurii.

Articol de - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 10:14

Mihai Stoica îl laudă pe Răduţ, după ce l-a convins pe Becali să scape de mijlocaşul pe care Piţurcă l-a adus la Steaua.

Răduţ l-a convins pînă şi pe Mihai Stoica! Prestaţiile mijlocaşului împrumutat la Pandurii l-au determinat pe MM să admită calităţile internaţionalului de tineret: "Răduţ e un jucător special. Cu tehnica lui şi cu libertatea de mişcare pe care i-o oferă Grigoraş poate să dea randament maxim. Am fost de acord cu împrumutul lui la Pandurii şi am fost convins că ambele părţi vor avea de cîştigat din această situaţie. Asta i-am spus şi lui Mihai cînd a plecat şi mă bucur că am avut dreptate".

MM avea mai puţină încredere în Răduţ cînd fotbalistul era în Ghencea decît acum, după ce l-a cedat la Tîrgu Jiu. Tînărul pe care Becali a plătit 800.000 de euro a fost achiziţionat în 2010 la solicitarea lui Victor Piţurcă şi Stoica a contestat pariul actualului selecţioner. "Nu are forţă, nu are viteză, e greu să-l foloseşti" a fost argumentul cu care a insistat ca Mihai să fie îndepărtat. Acum şi-a modificat opinia: "I se potriveşte un singur sistem, 4-3-3, pe care-l foloseşte Grigoraş la Pandurii, sau, eventual, 4-1-4-1".

"Văd că principala problemă a Stelei a devenit Răduţ. Nu mai contează că Pintilii şi Bourceanu au terminat pe teren meciul din Estonia, Filip e titular la tineret, Prepeliţă a revenit, mai există şi Bălan" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"L-am văzut pe Răduţ în meciul din Letonia al "naţionalei" de tineret, în care a dat două goluri. Condescu să se grăbească dacă vrea să-l transfere definitiv!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

La Iaşi, din Germania
Reghecampf merge personal s-o vadă pe Stuttgart, prima adversară a roş-albaştrilor din grupa de Europa League. Fosta echipă a lui Marica va juca sîmbătă acasă, cu Dusseldorf, meci care va începe la 17:30. A doua zi, Steaua evoluează la Iaşi, de la ora 21:30. Reghe va ajunge în Moldova după echipa lui, direct din Germania. În runda trecută, Stuttgart a pierdut la Munchen, cu Bayern, 1-6.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gerula666
gerula666  •  12 Septembrie 2012, 10:11

Al catelea oare 324832874 jucator care iese pe usa din dos de la Steaua..pleaca si joaca fotbal de calitate...concluzie...daca MIMI si cu IL CIUOBANDANDTE at sta pe tusa cel putin 1 an, Steaua ar juca iar un fotbal bun.

rudel.obreja
rudel.obreja  •  12 Septembrie 2012, 06:15

Da Radut are o gagica care il antreneaza

cordos_eu
cordos_eu  •  12 Septembrie 2012, 01:34

italienescul 4-4-2... macar spune MM-ule ca Radut nu se potriveste in sistemul Stelei si asta e! problema e ca in 2-3 ani mijlocasii centrali de acum de la tineret vor fi buni pentru nationala. iar nationala foloseste tot sistem cu mijlocasi centrali defensivi. sunt curios daca Piturca mai cunoaste si alte sisteme si ar putea schimba 4-4-2-ul in viitor. bineinteles, daca tot el va fi. FRF-ul nu prea are strategie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează