FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Firma portugheză de impresariat care a cerut insolvenţa Astrei ameninţă: "Nu scapă!"

Yazalde a jucat la Astra în sezonul 2013-2014, înscriind 7 goluri în 31 de partide
Yazalde a jucat la Astra în sezonul 2013-2014, înscriind 7 goluri în 31 de partide

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 21:58

Lusitanii punctează că, "deşi şi-a proclamat capacitatea deplină de plată în presă, FC Astra a preferat să conteste aproape orice în instanţă, mai puţin prezumţia ce planează asupra sa".

Astra e al 8-lea club din L1 care ar putea intra în insolvenţă. Asta susţin apropiaţii firmei portugheze care a cerut începerea procedurii la clubul giurgiuvean, proces care a avut deja un termen la Tribunalul Giurgiu.

"Deşi în media şi-a proclamat capacitatea deplină de platǎ, în instanţă FC Astra Giurgiu a preferat să conteste aproape orice, mai puţin prezumţia de insolvenţă ce planează asupra sa", afirmă vocile din apropierea lusitanilor de la Onsoccer International.

"N-au făcut decît contestaţii"
Sursele detaliază: "în ciuda faptului că puteau demonstra, pur şi simplu, că dispun de fonduri suficiente, reprezentanţii clubului au preferat, la şedinţa de judecatǎ de la Tribunalul Giurgiu, să conteste calitatea de reprezentant a avocatului impresarilor portughezi care cer insolvenţa clubului ori semnătura domnului Dinu Gheorghe".

În plus, susţin acestea, "portughezii sînt de părere că această amînare nu face decît să mai dea o gură de oxigen clubului, dar că insolvenţa este iminentă". Tribunalul Giurgiu a fixat un nou termen de judecată pe 31 martie.

2 fotbalişti, Yazalde şi Pinto, sînt motivul pentru care impresarii cer insolvenţa Astrei: vor să recupereze comisioanele din intermedierea transferurilor lor

"Acest lucru nu impune îngrijorare pentru Astra, deoarece speţa se întemeiază pe o stare de fapt care nu justifică această cerere! Sumele solicitate nu sînt certe, lichide şi exigibile" (Comunicat al clubului Astra, 17 martie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
74esl
74esl  •  27 Martie 2015, 12:09
Postat de vladutz13 pe 27 Martie 2015, 10:30

Mda, dar astia care cer insolventa isi dau seama ca oricum datoriile lor o sa se stearga???

Si ce ar trebui sa faca? Sa stea pana ii apuca mila pe aia de la Astra si le dau din bani?

vladutz13
vladutz13  •  27 Martie 2015, 10:30

Mda, dar astia care cer insolventa isi dau seama ca oricum datoriile lor o sa se stearga???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close