FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ

Fitil la derby » Meciul orgoliilor din Transilvania se va juca într-o atmosferă explozivă

Ieri, Florin Costea și ceilalți clujeni au pierdut mai mereu duelurile cu
Ieri, Florin Costea și ceilalți clujeni au pierdut mai mereu duelurile cu "stegarii" // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 20:35

Ganea a ajuns să fie contestat de creditorii clubului şi de jucătorii Universităţii, în timp ce Grigoraş are în Gruia o misiune mai dificilă decît anticipa.

Derby-ul Transilvaniei dintre U şi CFR va fi capul de afiş al etapei a 7-a, dar antrenorii celor două combatante stau pe un pat de ghimpi.

La un pas de demitere după startul fals de sezon, cu un singur punct din 18 posibile!, Ionel Ganea a primit un vot favorabil luni seara din partea Comitetului creditorilor clubului doar din cauza valorii clauzei sale de reziliere a angajamentului: 100.000 de euro!

În schimb, tehnicianul a ajuns să fie contestat deja de o parte a vestiarului, după ce jucătorii ar fi aflat că Ganea şi-a încasat prima pentru evitarea retrogradării.

"Nu e normal ca noi, artizanii evitării retrogradării, să fim minţiţi de 3 luni de Mărginean, iar Ganea să nu aibă vreun cuvînt de spus. E ciudată poziţia sa", a comentat unul dintre jucători.

Eşec sub Tîmpa
Situaţia nu e roză nici la CFR, unde Petre Grigoraş a nimerit într-o criză acută de formă a lotului. Ultimul exemplu a venit ieri, cînd trupa lui Grig a suferit o nouă înfrîngere la Braşov, 1-2, cu FC, după o repriză fără atitudine a fostei campioane.

După eşecul categoric cu Steaua (0-3) şi victoria chinuită cu Corona (1-0), derby-ul cu U a devenit hotarul de încercare pentru Grigoraş în privinţa viitorului său în Gruia.

FC Braşov - CFR Cluj 2-1
Au marcat: A. Cristea (30), Buga (40) / Rui Pedro (85)

FC Braşov: A. Marinescu - Străuţ, Oltean, R. Machado, Cr. Ionescu - I. Popa, Santos, Dias, Rodrigues - Buga, A. Cristea. Antrenor: Aurel Ţicleanu. Au mai jucat: D. Mutu, Vagner, Potecu, Mendizov, Mateiu, Ş. Moraru, Madeira, Aganovici, Tătar, Surdu

CFR: Amadio - Maftei, Piccolo, Brandao, Camora - Maah, Cl. Voiculeţ, Muniru, C. Păun - Carter, Fl. Costea. Antrenor: Petre Grigoraş. Au mai jucat: Mincă, Hora, Cadu, I. Rada, Sepsi, Obiora, Djokovici, Rui Pedro, Deac, Batin, Tade

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (16)
cfrclujole
cfrclujole  •  10 Septembrie 2013, 23:42
Postat de inexistentus pe 09 Septembrie 2013, 13:18

Nu puteti nimic fara dracii de la Gold Corporation.

:)) Alt comediant!...

elsopotyi
elsopotyi  •  10 Septembrie 2013, 12:03

SPER SA CASTIGE CFR SCUNPA MEA DE ECHIPA, SI U CLUJ SA BATA STEAU SI RIVALELE LUI CFR CA NU SE FACE FRATICID IN ORAS CA CLUJ DE DRAGUL UNORA FARA -NEMA CULTURA.

inexistentus
inexistentus  •  09 Septembrie 2013, 13:18

Nu puteti nimic fara dracii de la Gold Corporation.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează