FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Flavius Stoican a vorbit despre motivul despărţirii de Dinamo: "De multe ori nu mă înţelegeam cu Anghelache"

Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos
Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial, Octavian Cocolos

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 15:24

Dinamo şi-a prezentat astăzi noul staff, iar Ionuţ Negoiţă a declarat că deciziile la club nu le va mai lua Constantin Anghelache.

Flavius Stoican a vorbit despre noul proiect al lui Dinamo şi despre motivele despărţirii de "cîini".

"Eu cred că Anghelache nu va pleca de la echipă şi că aşa e cel mai bine. El a făcut treabă bună. Cred că va colabora cu Daniel Stanciu şi vor face treabă bună. Le doresc mult succes celor de la Dinamo şi sper să cîştige cît mai multe trofee.

Cînd eram eu la Dinamo eram mulţumit de lotul pe care îl aveam, erau jucători valoroşi. Problema a fost că s-a dorit trecerea la un alt nivel, să ne luptăm pentru titlul, iar eu am cerut întăriri. Am spus că este nevoie de dubluri pe posturi şi de jucători cu experienţă. Nu puteam să ne luptăm pentru trofee dacă eu făceam improvizaţii pe multe posturi.

La Dinamo au fost multe opinii, fiecare avea o părere, iar eu am dorit ca a mea să fie decisivă. De multe ori nu eram de acord cu domnul Anghelache şi de acolo au apărut aceste divergenţe, dar cu toate acestea îl respect.

Eu cred că preşedintele unui club trebuie să ia o decizie aspura antrenorului, să-l numească în funcţie şi atît. Din acel moment trebuie să i se dea încredere şi timp de cel puţin un an. Antrenorul trebuie să decidă cine vine şi cine pleacă, pentru că el este responsabil de rezultate", a spus Flavius Stoican la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
jim_b_brown
jim_b_brown  •  07 Ianuarie 2015, 17:20
Postat de zecs93 pe 07 Ianuarie 2015, 16:58

Stiu ca mori de oftica, i-a zi, am inteles ca urmeaza pe lista plecarii si: DODEL,Arlauskis impreuna li se alatura si Chipciu, practic Chipciu mai era roata echipei, acuma ca pleaca si ala impreuna cu ceilalti 2, chiar va duceti pe pl :))))))))

Nu ma mai intereseazade steaua ciobanului, din partea mea poate sa plece cu totii !

calinescu_
calinescu_  •  07 Ianuarie 2015, 17:11

STOICAN E CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ISTORIA LUI DINAMO .....!!!!! SA-L FACI PE FANE BARBOIANU JOLY-JOKER SI SA-L PUI CAPITAN LA DINAMO ESTE O BLASTFEMIE ....!!!!! SA ADUCI PE FIRTULESCU SI PE GAVRILA CAND TU AI NEVOIE DE FUNDASI CENTRALI SI INCHIZATORI , E O MARE PROSTIE ...!!! SA REFUZI 1 MILION PT COSMIN MATEI SPERAND SA OBTII MULT MAI MULT E O PROSTIE SI MAI MARE ....!!!! SA RENUNTI LA LAURENTIU RUS CA SA-I FACI LOC LUI BARBOIANU ESTE CEA MAI MARE PROSTIE ...!!!

zecs93
zecs93  •  07 Ianuarie 2015, 16:58
Postat de jim_b_brown pe 07 Ianuarie 2015, 16:38

Mai taci dreaq de prost cu crengi ! :)))))

Stiu ca mori de oftica, i-a zi, am inteles ca urmeaza pe lista plecarii si: DODEL,Arlauskis impreuna li se alatura si Chipciu, practic Chipciu mai era roata echipei, acuma ca pleaca si ala impreuna cu ceilalti 2, chiar va duceti pe pl :))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează