FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - DINAMO 3-2

Flavius Stoican nu caută scuze după înfrîngerea de la Botoşani: "Arbitrajul a fost imparţial"

Articol de - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 14:29

Dinamo a pierdut aseară la Botoşani, scor 2-3, la prima partidă în nocturnă pe stadionul moldovenilor, după un meci cu două eliminări pentru "cîini".

Cu toate că au existat dinamovişti care au criticat vehement arbitrajul lui Horaţiu Feşnic, antrenorul "cîinilor", Flavius Stoican, nu s-a ascuns în spatele prestaţiei "centralului".

"Eu nu caut alibiuri. Arbitrajul a fost imparţial, cel putin aşa am văzut eu. Cred că eliminările au fost corecte. N-am ce-i reproşa centralului ca manieră, asta a fost realitatea", a declarat Flavius Stoican pentru GSP.RO.

După meci au existat voci avizate, precum fostul arbitru Dan Lăzărescu sau fostul fotbalist Basarab Panduru, care la Dolcesport au spus că se impunea un penalty în repriza a doua pentru Dinamo la un atac al lui Acsinte asupra lui Bărboianu, ceea ce ar fi dus la primirea unui al doilea galben pentru căpitanul botoşănenilor şi, implicit, eliminarea acestuia.

"Chiar dacă se mai fac greşeli, am simţit că ele au fost umane şi n-au avut nici o tentă", a mai adăugat antrenorul dinamovist.

Citeşte mîine în ediţia tipărită pe cine vede Stoican drept marele cîştig al primei înfrîngeri din Liga 1 din acest sezon. Tu cine crezi că este?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
reddogsv
reddogsv  •  16 Septembrie 2014, 09:33
Postat de bazileon pe 15 Septembrie 2014, 18:59

Dupe ce primesti 4 etape de suspendare cred si eu ca nu critici arbitrajul, mai ales ca a stat Mateut pe banca!

De asta a si stat cuminte. Chiar daca arbitrajul nu a fost tendentios pentru nici o echipa, ( am fost la meci ), obiectiv vorbind, eliminarile au fost date foarte usor, pentru faulturi banale, probabil de joc, probabil repetate nicidecum pentru duritati, desi gazdele au avut un joc foarte dur, Alexe a luat coate in cap tot meciul si pana la urma i-au spart si arcada, si am mai avut cel putin un penalty din cele 2 situatii la Grecu si Elton ,,mai penalty'' decat cel acordat deja. Dar nah...a dat arbitrul unul deja cum sa-l mai dea si pe al doilea? Oricum indeferent de eliminari probabil tot Botosaniul castiga, si-au inaugurat nocturna, Svaiter e dinamovist si un om influent in federatie...

1745flo
1745flo  •  15 Septembrie 2014, 22:18

Arbitrajul a fost impecabil zic eu, ghinion cu alde rotariu, fai, barboianu si altii, cere fac mereu diferenta, in defavoarea noastra, evident!

belamy
belamy  •  15 Septembrie 2014, 21:47

daca vrem sa terminam intre locurile 6-12, stoican e ok. daca se vrea mai mult....aduceti antrenor. am scapat de toate gloabele gelate, de toti pariorii singaporezi, de toate liftele plafonate. doar un antrenor adevarat poate modela aceasta noua generatie......altfel se vor pierde inca 10 ani.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează