FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Flavius Stoican nu e antistelist: ”Mi-e drag cînd văd românii învingători în Europa”

Articol de - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 19:40

Flavius Stoican a susţinut astăzi o conferinţă de presă, atacînd diverse subiecte. Mai întîi, a vorbit despre meciul pe care echipa sa, invincibilă în acest sezon, îl va disputa sîmbătă cu ASA Tîrgu Mureş."Sîntem conştienţi că va fi o partidă grea. Vom avea moral bun dacă vom cîştiga. O să punem presiune pe adversar, astfel încît, la final, rezultatul să fie o victorie a lui Dinamo. N-avem probleme de lot, e bine. Mureşenii au jucători valoroşi în lot, au scos rezultat bun la Piatra Neamţ". Cum vor fi primiţi ex-dinamoviştii NDoye şi Zicu? "N-am nici un mesaj pentru ei, nici nu cred că trebuie să am. Ousmane a arătat că este bun, util pentru echipa lui. Cred că va fi primit bine de către spectatori, a ajutat Dinamo cît a jucat aici. Zicu nu ştiu cum va fi primit", a precizat Stoican.

"Nu ne-am gîndit la alţi jucători"
Antrenorul de 37 de ani al roş-albilor este mulţumit de echipa sa: "Este echilibru în vestiar. Le-am transmis băieţilor ce trebuie făcut pentru a continua pe linia victoriilor. Ce le-am zis? Să fim la fel ca pînă acum! Numai aşa Dinamo îşi va mări numărul milioanelor de suporteri în toată lumea". Slabe speranţe ca echipa să mai aducă nume noi în această vară: "Nu m-am gîndit să aduc un jucător în plus. Dar, dacă apare ceva interesant, nu refuz. Am nevoie de fotbalişti care să dea totul pe teren. Iar eu am, momentan, astfel de jucători".

Bărboianu, al doilea căpitan
Cine este al doilea căpitan al echipei, în cazul în care Vali Lazăr nu va fi pe teren, la un meci? "Am eu ceva în gînd, mă refer în acest caz la Fane Bărboianu. Dar eu aş prefera ca Lăzărică să joace mereu 90 de minute", a răspuns Stoican. Tehnicianul a abordat şi "tema Alexe": "Nu s-a decis soarta lui. Doar că Marius şi-ar dori să meargă să joace în străinătate. Dar, dacă nu se va putea, îl aşteptăm cu braţele deschise la Dinamo".

"Mitraliera" mitraliază"

Florin Bratu este noul antrenor de la Dinamo II. "Nu-mi permit să-i spun dacă greşeşte ceva. O să treacă mult şi bine pînă cînd Bratu o să vrea să ajungă la postul meu. Dacă o să ia în vizor postul meu? Ce să zic?! "Miatraliera" mitraliază pe toţi", a replicat, pe un ton amuzat, Flavius.

Întrebat despre calificarea Stelei în play-off-ul Champions League, tehnicianul a reacţionat: "A meritat victoria, mi-aş dori ca şi celelalte echipe să continue în Europa League. Mi-e drag cînd văd românii învingători".


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:07
Postat de idi53 pe 08 August 2014, 00:35

Un DINAMOVIST nu se poate bucura de succesele barsanei mioritice!Recunosc ca eu ma BUCUR cand stelemeau IA BATAIE!

..)) nu numai tu, mister..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:07
Postat de reddog pe 08 August 2014, 05:05

DINAMO e echipa care pina mai acum 2 ani calarea steaua..Acele timpuri vor reveni putina rabdare...O sa ne urcam din nou pe steaua cat de curand!!!!

agree all ! FORZA DINAMO FOR EVER !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:06

mare skully...)) ce rahat ne intereseaza pe noi mizeria din cimitire ??.>))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează