FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre e PR-ul lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 00:56

Fostul căpitan al echipei va însoţi astăzi echipa în Bulgaria, debutînd în noul job la gruparea din Ştefan cel Mare. ”Piticul” o va reprezenta pe Dinamo la diverse emisiuni TV şi acţiuni în care va fi implicat numele formaţiei


Gata, după cîteva luni de tatonări, Florentin Petre dă drumul la treabă! Este un serviciu nou pentru fostul internaţional, acum în vîrstă de 35 de ani şi jumătate, în sensul că va fi PR-ul clubului din Ştefan cel Mare. Se va ocupa şi de scouting, dar va reprezenta Dinamo la diverse emisiuni media ori la alte acţiuni în care va fi implicat brandul "cîinilor roşii". Fostul căpitan al roş-albilor a însoţit ieri echipa în stagiul de week-end din Bulgaria, mai ales că este familiarizat cu această zonă.

"Florentin va sta mai aproape de lot, se va implica şi va pune la bătaie experienţa sa din lumea fotbalului", au precizat şefii. Petre va face propuneri pentru fotbalişti ce-ar putea interesa clubul din ţara aflată la sud de Dunăre, întrucît a activat în Bulgaria, ştie diverşi jucători de la vecini şi, bonus, mai are şi soţie de acolo.

"Sînt dispus să muncesc, să fac orice la Dinamo, ca să fie bine atît pentru club, cît şi pentru mine"
Florentin Petre

Amical, azi, la ora 16:00, la Razgrad
Roş-albii au plecat ieri după-amiază într-un team-building de două zile în Bulgaria. S-a înnoptat la Ruse, iar astăzi vor străbate cei 60 de kilometri spre Varna, pînă la Razgrad, pentru amicalul cu Ludogorets, locul secund în prima ligă bulgară, singura echipă neînvinsă de aici, alături de liderul ŢSKA Sofia. Chiar şi fără 8 internaţional, Ciobi a deplasat 18 jucători în Bulgaria, aducînd şi trei fotbalişti de la echipa secundă, Cazacu, Mărmăneanu şi Biţez, dar şi pe ultimul transfer, lusitanul Pinheiro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
le_gry
le_gry  •  20 Octombrie 2011, 01:42

Ascultati-l , ba, p-asta, c-are masteratul in lexicologie la diavoli visini!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează