FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre este cel care i-a recomandat pe Zuluf şi Ispir la Dinamo » Speedy brothers!

La vizita medicală, Zuluf și Ispir au fost nedespărţiţi
La vizita medicală, Zuluf și Ispir au fost nedespărţiţi

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 09:59

Zuluf şi Ispir sînt recomandaţi de către Florentin Petre, care a vorbit laudativ despre amîndoi.

Mijlocaşul stînga Nicolae Zuluf (23 de ani) şi cel dreapta Sorin Ispir (23 de ani) se antrenează de ieri cu prima echipă, iar obiectivul ambilor este să rămînă la acest nivel. Cei doi au venit, gratis, de la Victoria Brăneşti, formaţie aflată pe penultimul loc în Seria B1. Au fost recomandaţi tocmai de Florentin Petre, scouter al clubului din Ştefan cel Mare şi fost coleg cu cei doi la Brăneşti, "Piticul" susţinînd că "Speedy brothers", cum le spune el, sînt printre cei mai rapizi jucători de la nivelul primelor două divizii.

"Seamănă cu mine şi cu Bănel"
"Zuluf centrează bine, dă bine cu stîngul, nu mai vorbesc de cum aleargă. Are o viteză de invidiat, cu mingea la picior. Ispir are o capacitate la efort deosebită, mai ales la vîrsta lui. Seamănă cu mine cînd eram în floarea vîrstei sau cu Bănel Nicoliţă, ca să vă dau un exemplu recent. Vorbesc serios! Amîndoi aleargă de plăcere. Eu credeam că vor şi ei să impresioneze la cîteva meciuri, că era răcoare afară, însă, indiferent de adversar, puneau suflet cînd jucau fotbal. Zuluf a făcut nişte partide bune sezonul trecut, cînd eram în prima divizie, cu Dinamo şi cu Oţelul. Întrebaţi-l pe Ilie Stan, că i-a avut jucători, el vorbeşte frumos despre cei doi", a declarat ieri Petre.

"Cînd au fost întrebaţi cîţi bani vor pe lună la Dinamo, au răspuns în cor: «Puneţi cît să avem ce mînca! Acum vrem să jucăm fotbal, apoi ne gîndim la bani». M-au impresionat auzindu-i cum vorbesc" (Florentin Petre, scouter Dinamo)

1.000 de euro cîştigă lunar Zuluf şi Ispir în Ştefan cel Mare

"Nu-l mai respect pe Borcea!"

Dragoş Săvulescu s-a întors ieri în Italia şi a declarat că a rupt orice legătură cu Cristi Borcea: "E una dintre marile mele dezamăgiri. Am fost prieten cu el timp de 10 ani, dar l-am retrogradat de la statutul de prieten şi de persoană pe care o respect. Nu e problema mea dacă Borcea se retrage de la Dinamo, echipa are toate şansele să cîştige anul ăsta şi Cupa, şi campionatul. Nu ştiu dacă Dinamo are nevoie de o imagine precum cea promovată de Borcea, vom încerca să copiem imagini de succes din Vest, la nivel de club şi de educaţie".

Inbox:
- Zie Diabate e dorit cu insistenţă de Dijon, locul 16 în Ligue 1, francezii trimiţînd pe adresa clubului o ofertă de 200.000 de euro acum şi 300.000 de euro la viitorul transfer al fundaşului stînga. Ciobotariu a insistat pe lîngă conducere pentru rămînerea ivorianului de 22 de ani, iar şefii au transmis că nu vor renunţa la Diabate decît pentru suma de 500.000 de euro, plătibilă într-o singură tranşă.
- Nicolae Badea a discutat ieri cu reprezentanţii Voinţei Sibiu pentru transferul lui Iulian Popa, mijlocaşul stînga de 27 de ani. Acesta va veni la Dinamo, cel mai probabil, din vară.
- Goalkeeper-ul George Curcă (30 de ani) ar putea pleca în această iarnă, sub formă de împrumut. El are trei variante: Voinţa Sibiu, Farul Constanţa şi Delta Tulcea.
- Portarul Alexandru Pena, împrumutat de Dinamo de la AS Roma pînă în vară, rămîne în cadrul lotului, dar nu s-a prezentat încă la antrenamente, întrucît suferă de rujeolă!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
bobluci
bobluci  •  12 Ianuarie 2012, 23:16
Postat de blablablabla pe 11 Ianuarie 2012, 10:36

Degeaba esti rapid, daca iei supozitoarele cu apa. Nu cred ca Zuluf este de Dinamo...

lasati-l frate sa joace ca am ami vazut unul care ar fi locuit intr-un bloc notes dar care juca fotbal

cr777
cr777  •  12 Ianuarie 2012, 21:11
Postat de saviola2_8 pe 11 Ianuarie 2012, 07:35

bine ma mikonanist alias sundance alias inima de caine dar de parerea ta cine are nevoie? te`n mm de tzigan borat sa vorbesti cu mine cand o sa stai in capitala in oras nu in tiganie,.Ce plua mea tu imi tii mie condica? n-am nevoie de contabil tzigan de ferentexas asa ca jet in natiamtii si nu te mai baga si tu cu lumea buna in seama.

Pai si boule ferentari nu face parte din bucuresti ? Vad ca te caci pe tine da tare prost esti , sincer cred ca esti mai prost decat prevede legea !

saviola2_8
saviola2_8  •  11 Ianuarie 2012, 11:27
Postat de sundancekid67 pe 11 Ianuarie 2012, 07:42

Ba maresale ? Ba tarane ? Mai vazut pe mine ca imi dau cu parerea la articolele stelei ? Mai da-te in gtiimtii de obsedat . Imperatorul e mic copil pe linga tine !! Da ce m.mtii esti angajat la astia ? Primesti bani ? Daca nu da-te cu capul de pereti !!! Mai scrie omul mai scriu si eu din an in paste despre ce cred de unul sau altul de la steaua dar tu numai pe articolele lui dinamo stai in m.mtii !!

eu fac ce vrea plua mea ma tzigane , omul cu 1000 de nick-uri, ma intereseaza pe mine unde si ce comentezi tu bai cioroy de ferentexas? ti-am zis sa nu te mai bagi in seama cu mine? vrei sa fii si tu baiat? lasa-ma ba rromulane ca nu vb cu tzaranii eu!Gata, nu iti mai raspund cicolatiule!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează