FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Florentin Petre îl face praf pe Pîrvulescu: ”N-are demnitate, caracter! O să se tragă cu mîinile de păr că n-a semnat cu Dinamo”

Pîrvulescu purtînd un tricou oferit de suporterii lui Dinamo
Pîrvulescu purtînd un tricou oferit de suporterii lui Dinamo

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 11:24

Dinamoviştii nu-l iartă pe Paul Pîrvulescu, pentru "trădarea" de a semna cu Steaua, după ce, ani la rînd, s-a dat drept înfocat suporter al "cîinilor".

După Florin Răducioiu, un alt dinamovist pur sînge, Florentin Petre, nu l-a menajat pe actualul mijlocaş al roş-albaştrilor.

Petre a postat pe pagina personală de facebook un rechizitoriu dur la adresa tînărului de 23 de ani: "Nu mai înţeleg nimic de la fotbaliştii din ziua de astăzi, te baţi cu pumnul în piept că eşti cel mai mare DINAMOVIST şi nu ai puţină demnitate în tine, nu mai vobesc de caracterul tău. Eşti un fotbalist bun, te respect, dar să te văd după 4 etape cînd nu joci bine. O să te tragi cu mîinile de păr că nu ai semnat cu Dinamo! Apropo, avem acum un lot un fotbalist mult mai rapid decît toţi jucătorii din ţară. Foarte greu intră în lotul nostru un fotbalist slab de caracter, noi avem nevoie de gladiatori, nu de paznici la stînă!".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (55)
victorino
victorino  •  05 Ianuarie 2012, 18:48

Petre ar trebui sa iti vezi de pensie ca si tu ai veni la steaua pt 100000 la semnatura si acum.rusine

stinta
stinta  •  05 Ianuarie 2012, 17:35

daca la vrut dinamo trebuia sa-l ia , de parut rau nu o sa-i para ca nu are de ce doar joaca in UEFA. dinamo il cumpara cand il dadea Gaz Metan gratis ca asa stiu ei sa faca transferuri

kardash
kardash  •  05 Ianuarie 2012, 17:13

Respect Florentin Petre!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează