FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu a fost împrumutat la Litex Loveci

Florin Bratu, Bratu, Dinamo
Florin Bratu, Bratu, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Florin Bratu (30 de ani) s-a înţeles ieri cu bulgarii şi aşteaptă să o facă şi cluburile ca să joace la Loveci măcar pînă în iarnă. "Cîinii" cîştigă cel puţin 300.000 de euro din această afacere

"Mitraliera" Florin Bratu nu va mai trage în Ştefan cel Mare sau în campionatul intern. Fotbalistul a ajuns la un acord cu Litex Loveci, campioana Bulgariei, aşa cum a dezvăluit Gazeta încă de acum două săptămîni, şi va semna un contract valabil pe 6 luni. Cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, dacă lucrurile vor decurge bine pentru ambele părţi. Roş-albii ar mai cîştiga 500.000 de euro la un transfer definitiv, pe lîngă cei 300.000 de euro pentru împrumut. Încă mai sînt discuţii între cluburi vizavi de bani, de eternul TVA, şi de data cînd va fi virată prima tranşă. Se aştepta ca aseară să se rezolve şi neînţelegerile financiare.

În oraşul de la sud de Dunăre, jucătorul a efectuat ieri toată ziua un set amănunţit de teste medicale. Va mai efectua şi azi un altul. Cei de la Litex au vrut să se convingă de faptul că Bratu e OK după operaţiile la genunchiul drept care l-au ţinut în afara circuitului timp de 17 luni. Iar ieri totul a mers bine pentru atacant.

Fotbalistul fusese pus pe lista de transferuri după evenimentele din urmă cu 6 săptămîni de la Cluj, cînd a fost acuzat de şefi că i-ar fi instigat pe 5 dintre colegi să plece din cantonament.

600.000 de euro i-a plătit Dinamo lui Nantes în vara lui 2007 pentru atacant

156 de minute a jucat Bratu în acest sezon pentru Dinamo în 6 meciuri, marcînd o dată

Urmează Niculae
Şi Marius Niculae este aproape de un transfer, fiind dorit insistent la Al Wahda. Arabii speră să obţină însă un preţ mai mic decît milionul de euro, plus TVA, solicitat de către "cîini". Dinamoviştii nu se grăbesc, susţinînd că şi cîteva echipe din Europa l-ar vrea pe "Săgeată".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
niku_marinescu
niku_marinescu  •  29 Mai 2010, 23:00

bah MARIUS NICULAE ESTE CEL MAI BUN ATACANT DIN TARA

 •  29 Mai 2010, 14:16

daca o sa urasti rapidul cu atata inversunare ai sa ajungi sa joci in congo ,bratule astia ti-au dat un sut in fund de fapt ce meriti bravo!

 •  29 Mai 2010, 12:26

Imi pare rau ca venirea lui Andone nu va aduce si schimbarile masive care trebuiau facute de multa vreme. Faptul ca Falcosul nu vrea sa renunte la terminati precum Zicu, Cristea, Margaritescu, Pulhac, Bostina, Niculescu si altii, demonstreaza clar mediocritatea acestui antrenor. Andone place celor cu memoria scurta si celor care nu pricep mare lucru din fotbal. Cand Ando lua titlul cu Dinamo, nu existau echipe precum CFR, Vaslui, Urziceni, Bragadiru. Acum e mult mai greu. Si Ando nu-i capabil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează