FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 3-3

Florin Bratu a marcat după 18 luni: "Mi-era dor de gol!"

Florin Bratu, Bratu, Dinamo
Florin Bratu, Bratu, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Florin Bratu e fericit că a reuşit să marcheze după un an şi jumătate, timp în care a stat pe margine din cauza operaţiei de la genunchiul drept.

- Florin, ce ai simţit cînd ai marcat după o perioadă atît de lungă?
- Am fost bucuros, mi-era dor să înscriu şi aş fi vrut să o fac şi din acţiune. Nici nu mai ţin minte cînd am dat ultimul gol.

- Mai tremuraţi în lupta pentru Europa League?
- Sper să nu-şi ia Rapidul punctele de la TAS. Era mai bine dacă învingeam Astra, eram şi noi liniştiţi. Mergem la Vaslui să batem pentru a ne face viaţa uşoară.

- Gigi Becali zicea că ai putea ajunge la Steaua într-un schimb de jucători.
- Să fie clar, îl respect pe domnul Becali, dar nu se pune problema să ajung la Steaua. Niciodată nu voi juca în Ghencea! Dacă voi ajunge la Litex sau în altă parte, vedem din vară. Sincer, eu vreau să rămîn la Dinamo.

"Nu mă deranjează că mi se cere demisia. Aţi văzut ce lot cîrpit am şi cu cine joc. La Dinamo, şi cînd eşti sigur eşti nesigur! Sîntem ca o familie, cînd unul dintre copii se droghează, altul bea, nu mai e unitate"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

"CFR are echipă, conducere, putere! Merită apreciaţi pentru ce au reuşit. Aştept finalul de campionat acum, să vedem dacă primesc confirmarea din partea şefilor sau nu"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

"Mă bucur că am reuşit să înscriu, cred că puteam cîştiga. Sînt pe lista lui Dinamo? Mi-ar plăcea să joc la acest club mare, dar să vedem ce va fi în vară"
Takayuki Seto, mijlocaş Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  17 Mai 2010, 09:27

ma numesc momentan BRATU si sunt sugacziul fratzilor befekkaali si trompeta lor. de asemenea am prieteni care nu sunt nici ei fotbalisti care se numesc: niculescu, margaritescu, zicu, ad cristea si bottanistul bashtina. tuturor ne plac banii multi si sa facem atmosfera la club. nimic mai mult. vrem si la anul contracte la fel si poate ca vom reushi sa il convingem pe Borcea. asa ii place lui, sa ne dea bani muuulti muuulti dar asta doar daca NU FACEM nimic pentru club.

legoolas
legoolas  •  17 Mai 2010, 06:26

Multi dintre asazisi suporterii dinamovisti, vin la stadion sa il injure pe zicu.. asta,se intampla..sudu pli mele.

 •  17 Mai 2010, 02:44

sunt o cioara vopsita,sunt prieten cu margaritescu supranumit trompeta vestiarului,ii iubim pe fratii becali.numele meu este bratu.sau niculae.sau margaritescu.sau niculescu....p.s. il urim pe n2,e negru,fotbalist si integru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează