FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Românul din Cipru: „Mă întreabă cei de aici despre Charalambous” » Replica a venit imediat: „Le-ai spus că e pe post de telecomandă la FCSB?”

Elias Charalambous, antrenor FCSB
Elias Charalambous, antrenor FCSB

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 12:55 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:17

Fostul internațional Florin Bratu (43 de ani), care activează acum ca antrenor în Cipru, la Karmiotissa, locul 9 în prima ligă, a dezvăluit că oamenii de fotbal din micuța insulă din Marea Mediterană îl intreabă săptămânal despre situația lui Elias Charalambous (42 de ani), tehncianul celor de la FCSB.

Fostul atacant de la Dinamo și Rapid a spus că, înainte ca acesta să preia banca tehnică a vicecampioanei, Charalambous ar fi trebuit să devină selecționerul unei echipe naționale de juniori a Ciprului. Conform lui Florin Bratu, Elias Charalambous are o imagine foarte bună în fotbalul cipriot. 

VIDEO. Florin Bratu: „Sunt tot timpul întrebat despre Charalambous în Cipru”

„Vorbesc săptămânal cu oamenii din Cipru despre Charalambous, pentru că am mulți jucători ciprioți în echipă și se interesează de el ce a mai făcut, mă întreabă tot timpul de el. 

El înainte să vină la FCSB trebuia să semneze cu Federația de aici, din Cipru, să preia nu știu ce lot de juniori, nu mai știu exact. El are o imagine bună aici, asta e cel mai important. A fost un fotbalist bun pentru Cipru, iar acum eu încerc să le spun numai lucruri frumoase despre el”, a declarat Florin Bratu, la GSP Live. 

Florin Bratu: „Nu le-am spus oamenilor din Cipru că e pe post de telecomandă la FCSB”

Moderatorul Costin Ștucan l-a întrerupt ulterior pe Florin Bratu și l-a întrebat direct: „Nu le-ai spus că e acolo ca o mică telecomandă la FCSB, ca un remote control?”, făcând referire la faptul că cipriotul nu ar fi cel care decide totul din punct de vedere tehnico-tactic la echipă, imixtiunea lui Gigi Becali fiind arhicunoscută. 

Fostul fotbalist a replicat: „Nu le-am spus că e acolo pe post de telecomandă și nici nu vreau să mă gândesc la asta sincer. Echipa merge bine. 

Lumea spune: «Domne, face Gigi Becali schimbările, se bagă Meme Stoica și așa mai departe», dar să știți că la antrenamente nu se bagă nimeni. 

Echipa aia, în primul rând dacă nu se antrenează bine, e foarte greu pentru tine să faci tu orice schimbare sâmbăta sau duminica, dacă jucătorii nu sunt pregătiți. 

Foarte mult se implică și Thomas Neubert (n.r. - preparatorul fizic). Eu am fost la mai multe antrenamente ale lui și sunt în regulă. Știe foarte bine ce are de făcut. În staff mai e și Pintilii, Charalambous are și el experiență”, a mai zis Florin Bratu. 

Florin Bratu: „FCSB e acolo, aproape de titlu, poate mai aproape ca niciodată”

După aceea, Florin Bratu a spus că, în ciuda implicării la echipă a lui Becali, dar și a faptului că Elias Charalambous nu ar fi cel care decide totul la FCSB, vicecampioana este aproape de a câștiga campionatul, după o pauză de 8 ani. Bucureștenii vor juca meciul decisiv împotriva Farului duminică, 21 mai, de la ora 21:00. 

„FCSB e acolo, aproape de titlu, poate mai aproape ca niciodată. Din nimic a ajuns acolo. 

L-am văzut pe Gigi Becali în urmă cu două săptămâni cum zicea că pleacă, era foarte supărat la o conferință de presă, și acum e foarte fericit, a uitat totul. 

Mă bucur că rămâne în fotbal, avem nevoie de oameni din ăștia și de carisma lui, cu toate lucrurile lui bune și rele. Avem nevoie de oameni care mănâncă fotbal pe pâine, iar Gigi Becali este un om de genul”, a mai punctat Florin Bratu. 

Citește și: 

„De câte ori ai trece de Dawa din 10 încercări?” » Fostul internațional a răspuns fără ezitare: „De 8 ori!”

Imaginea din FCSB - CFR Cluj care l-a impresionat pe MM Stoica: „Această fotografie zice multe de tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Eu2306
Eu2306  •  16 Mai 2023, 20:17

Este baciul de rand la oi....:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează