FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Florin Cernat va fi apt pentru meciul cu Steaua, dar avertizează: ”Nu sînt Dumnezeu să fac miracole”

Cernat (alături de șefii Munteanu și Burcă) s-a antrenat în ultimele luni, individual, în Poiana Brașov
Cernat (alături de șefii Munteanu și Burcă) s-a antrenat în ultimele luni, individual, în Poiana Brașov

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 01:24

Cernat, 34 de ani, va fi apt de joc la începutul lui octombrie, cînd fosta campioană va da piept cu Steaua.

Florin Cernat s-a întors acasă, la Galaţi, după o pauză de 14 ani, fiind prezentat ieri oficial, şi a anunţat că dunărenii se vor lupta şi mai aprig pentru salvarea de la retrogradare.

"Erau probleme de cînd am plecat, dar nu de nivelul celor de acum. Continuu după acest sezon la Galaţi, dacă rămînem în prima ligă. Pentru viitor e posibilă şi-o carieră de antrenor. De la «naţională» mi-am luat gîndul", a precizat Cernat.

Noul căpitan al oţelarilor a comentat pentru Gazetă: "Mai trebuie să mă pun la punct cu pregătirea, chiar dacă m-am antrenat separat din plin. Sper ca la începutul lunii octombrie, cu Steaua, să fiu sută la sută apt de joc. Încerc şi pînă atunci să evoluez. Am venit la insistenţele staff-ului de aici, dar nu sînt Dumnezeu să fac miracole şi să zic că voi salva eu singur echipa. Încerc, alături de colegi. Trebuie să o facem cu toţii. Nu sînt nici Maradona să fac totul de unul singur".

Ando intră-n cărţi
Sîmbătă, cu CFR Cluj, pe banca gălăţenilor va sta Daniel Florea, interimar, care va fi ajutat de către team-managerul Cristi Munteanu. Între timp, conducerea clubului va analiza propunerile pentru un nou "principal" după demiterea lui Michael Weiss.

În cărţi a intrat şi Ioan Andone, pe lîngă cei rămaşi, Cristi Pustai şi Ovidiu Stîngă. Oricum, se va discuta cu mai mulţi tehnicieni, foarte puţini fiind cei ce iau în calcul varianta de a prelua Oţelul, avînd în vedere problemele financiare ale clubului.

4 cluburi a bifat Cernat în străinătate: Dinamo Kiev (8 ani, 9 trofee), Hajduk Split (un an, un trofeu), Karabukspor (3 ani) şi Rizespor (2 ani). Florin mai are un campionat şi două Cupe cucerite cu Dinamo Bucureşti

"Revenirea lui Cernat în fotbalul românesc este a doua ca valoare după come-back-ul lui Mutu la Petrolul. Echipa se va construi în jurul lui Florin" (Cristi Munteanu, team-manager Oţelul)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
cracker
cracker  •  19 Septembrie 2014, 13:24

Are glume in program Munteanu..auzi a 2 revenire ca valuare dupa Mutu :))) pai ce ? Mutu are valuare sa fim seriosi, nu a facut la Petrolul nici pe jumate cat Hamza sau Bokila..asadar o gluma tare buna :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează