FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Florin Costea îşi revine cu greu după accidentarea din martie 2010 » Îi "plînge" genunchiul

În urmă cu un an, Florin a suferit o complicată intervenţie la genunchiul stîng
În urmă cu un an, Florin a suferit o complicată intervenţie la genunchiul stîng

Articol de , - Publicat joi, 17 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 martie 2011 11:40

Genunchiul stîng al lui Florin Costea dă semne de oboseală din cauza suprasolicitării

Florin Costea (25 de ani) a forţat în cantonamente şi a intrat la turaţie maximă în oficiale, bifînd trei meciuri din trei ca titular. Contra Astrei, duminică, atacantul monitorizat de FC Toulouse ar putea lua loc în premieră pe banca de rezerve, deoarece organismul lui dă semne că nu poate să ţină ritmul.

Fotbalistul oltean s-a plîns la antrenamente de dureri în locul unde a fost operat în martie 2010, iar medicii au pus verdictul: "apă la genunchi"! Este vorba despre un exces de lichid care se acumulează în sau în jurul articulaţiei genunchiului ca urmare a unui traumatism. Zona se umflă şi devine tare la atingere. În cazul lui Costea, principalul factor este suprasolicitarea. Tratamentul cuprinde o puncţie pentru extragerea lichidului, repaus, antiinflamatoare, împachetări cu gheaţă şi efectuarea unor exerciţii specifice.

Unul dintre medicii grupărilor din Liga 1 e de părere că Florin are probleme din cauză că nu s-a recuperat cum trebuie în Olanda după operaţia de ruptură a ligamentelor încrucişate ale genunchiului stîng efectuată de doctorul Filipescu: "Teoretic, aceste operaţii reuşesc în procent de sută la sută. Problema e ce faci după, cum te recuperezi, cum răspunde organismul, aici e cheia".


12 luni se împlinesc azi de la ultimul gol marcat de Florin Costea în Liga 1. El a înscris pe 17 martie 2010 în minutul 3 al întîlnirii Bistriţa - Craiova 2-1

Mititelu a enervat UEFA
Gazeta v-a informat ieri că mai multe cluburi din Liga 1 au cerut zilele trecute LPF-ului amînarea datei limită pînă la care se pot plăti restanţele financiare, de la 31 martie la 31 mai. Liga s-a adresat FRF, care a transmis mai departe către UEFA, iar acum se aşteaptă răspuns. Surse autorizate au povestit ieri de ce şansele de reuşită sînt foarte mici: "Înainte de solicitarea în grup, Mititelu a trimis de capul lui cerere la UEFA, care i-a fost respinsă imediat. A stricat mersul lucrurilor, iar şansele de reuşită sînt acum de maximum 10 la sută".

"La Craiova vine valul nuclear din Japonia!"
Rodion Cămătaru, fostă glorie a Craiovei, îl critică pe Adrian Mititelu: "Vine valul nuclear din Japonia, cam aşa se poate caracteriza situaţia clubului. Un singur vinovat: Mititelu! Clubul este în faliment, situaţia este foarte gravă, iar singura soluţie este să se împace cu Piţurcă şi să îi dea doar o parte din bani, nu toţi cei 7 milioane de euro. A dat salarii mari, nu a vîndut cînd a trebuit şi nu a existat nici o idee de marketing".

Inbox:
»» Biletele pentru meciul cu Astra, programat duminică, de la ora 18:00, în direct la DigiSport, s-au pus de ieri în vînzare la următoarele preţuri: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 15 lei - tribuna I, 30 lei - tribuna 0.
»» Comunicat U Craiova: "Nu a avut loc nici un fel de bătaie la pauza meciului cu Timişoara. Toţi jucătorii noştri sînt uniţi mai mult ca oricînd pentru a reuşi victoria cu Astra".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 Martie 2011, 17:07

pai daca tu ai un jucator pe care ai avut o oferta de 5 mil de euro(daca e adevarat) pe care ai refuzat-o ca fiind prea mica??? si tu cind se accidenteaza atat de grav il OPEREZI in Romania atunci iti meriti soarta... nu stiu daca F Costea va mai fii ce a fost (pt binele lui sper sa-si revina 100% orice spuneti voi pe aici talent are) dar daca pateste ceva de vina e numai pro stovanul sef din Craiova baronul MINCIUNELU..

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  17 Martie 2011, 15:20

nu stiu cat de repede va reveni la forma lui, m-a disperat cu ratarile lui

brownbear
brownbear  •  17 Martie 2011, 09:56
Postat de leomaria75 pe 17 Martie 2011, 09:11

Daca vindea, acum tipati toti ca a luat echipa sa se umple el de bani. Pe voi nu va va multumi nimeni, niciodata, indiferent ca ar face.

Ai putea sa zici ce a facut Creatura Booveana de cand a luat echipa? In afara de faptul ca in fiecare an s-a batut la titlu, a jucat 4 finale de Cupa Romaniei si anual a jucat in Cupele Europene. In plus a mai construit si un stadion nou, si a dus din nou 30,000 de spectatori la TV. Asa ca ciocu mic si joc de glezne. Hai sa tacem si sa ne vedem de treaba. In ce divizie o sa ajungem o sa vedem in doua luni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează