FOTBAL  »  Superliga  »  VEDETA FIORENTINEI S-A ACCIDENTAT ÎN ROMA - FIORENTINA DIN FEBRUARIE 2008

Florin Costea s-a accidentat la fel ca Mutu, care era să rateze Euro 2008!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

La sfîrşitul lui februarie 2008, decarul reprezentativei, Adrian Mutu, a suferit o accdentare similară cu cea a lui Florin Costea din partida U Craiova - Poli Iaşi, 2-1.

În minutul 39 al jocului cu AS Roma din Serie A (1-0), Mutu a căzut după un contact cu goalkeeperul  giallorosilor, Doni, şi a fost imediat înlocuit. Diagnosticul iniţial al medicilor (traumatism contuziv cu entorsă la genunchiul stîng cu afectarea ligamentului colateral median intern) a primit confirmări în urma investigaţiilor ulterioare şi l-a determinat pe starul Fiorentinei să ia o pauză de trei săptămîni.

Mutu a revenit pe gazon în meciul cu Genoa de la mijlocul lunii martie, reuşind să demonteze zvonurile care anunţau chiar posibilitatea ca atacantul să rateze prezenţa la Euro 2008.

Golgeterul Craiovei, Florin Costea, a ieşit accidentat de pe teren în minutul 43 al întîlnirii pe care Universitatea a cîştigat-o în faţa Politehnicii Iaşi, 2-1, după un contact cu portarul oaspeţilor, Cristian Brăneţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  22 Martie 2010, 17:48

D-le Mititelu..!Femeia -vraci din Serbia ,Marijana Kovacevic care i-a tratat si facut bine in mod miraculos pe Lampard, Van Persie , Benayoun sau Glen Jonson este singura solutie pt recuperarea lui Florin Costea ,care poate fi recuperat in mod incredibil in timp scurt...Domnule Mititelu apelati cu incredere la aceasta femeie care a reusit sa faca bine intr-un timp foarte scurt fotbalisti mai mari decat Costea si care aveau accidentari mult mai grave !!!!! Benayoun a jucat dupa numai cateva zile

 •  22 Martie 2010, 16:20

o sa-l accidenteze astia vreo 4 ani,ca sa fie linistit,sa numai aibe treaba nici cu europene,nici mondiale

idutzu
idutzu  •  22 Martie 2010, 16:14

pt.cel care scrie si nu stie sa citeasca!!!accidentarea lui mutu era in 2008 inainte de europenele din vara lui 2008 si atunci nu avea nimic cu dopingul! acum suntem in 2010 ,vor fi mondiale si noi nu avem nicio treaba cu ele asa ca pot sa-l suspende!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează