FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Florin Costea se comportă la şedinţele de pregătire exact cum o face la meciurile oficiale » Antrenorii nu se înţeleg cu el, colegii nu-l mai suportă!

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 23:19

Înaintea derby-ului cu Rapid, atacantul Universităţii şi-a sfidat colegii şi antrenorii, nedorind să execute un exerciţiu solicitat şi imediat a fost dat afară din antrenament


Florin Costea a plecat de pe banca Stelei şi s-a dus la vestiare, deşi meciul nu se terminase, fiind supărat că Ilie Stan nu l-a băgat pe teren împotriva Rapidului. Acest gest e ceea ce se ştie, ceea ce nu se ştie e faptul că Florin Costea a fost autorul unui alt act grav de indisciplină, chiar înaintea meciului cu Rapid, de luni seară.

La antrenamentul care a precedat derby-ul cu giuleştenii, Florin Costea a refuzat să facă un exerciţiu pe care Ilie Stan l-a cerut. I-a sfidat pe toţi cei prezenţi la şedinţa de pregătire şi şi-a văzut singur de treabă, refuzînd să alerge şi să se supună cerinţelor antrenorilor! Unii jucători au reacţionat şi chiar au început şi ei să-l apostrofeze pe Costea.

A fost momentul în care Ilie Stan a intervenit şi s-a răstit la atacant. "Ieşi imediat afară! Du-te de aici că nu am nevoie să-mi strici antrenamentul!", i-a strigat Stan. Costea n-a dorit să se supună în prima fază, însă Ilie Stan s-a îndreptat ameninţător spre el, aşa că Florin s-a întors şi a plecat la vestiare nervos.

Ilie Stan chiar a avut de gînd să nu-l includă în lotul pentru derby-ul cu Rapid, mai ales că reacţiile celor din lot au continuat la adresa lui Costea şi după antrenament. "Ăsta face chiar ce vrea el aici şi nu păţeşte nimic?!", au comentat ceilalţi fotbalişti. În cele din urmă, Ilie Stan a decis să-l pună rezervă cu Rapid, însă nu l-a folosit nici un minut.

Va fi amendat cu 10.000 de euro
Cum Costea a încălcat disciplina de două ori, înainte şi în timpul meciului cu Rapid, antrenorii Stelei vor solicita ca el să fie amendat. "Nu vom lăsa lucrurile aşa. În mod normal, primul gest se încadrează la capitolul «altercaţii cu antrenorul» şi trebuie pedepsit cu minimum 5.000 de euro, iar cel de-al doilea e ca şi cum ai absenta de la un antrenament, deci alţi 5.000 de euro. În mod normal, trebuie amendat cu minimum 10.000 de euro", le-a spus Ilie Stan şefilor clubului.

Ilie Stan îl avertizase la Săcele
Actualul antrenor al Stelei a avut mai multe discuţii cu Florin Costea imediat după ce a preluat echipa. În cantonamentul de la Săcele, Ilie Stan l-a luat pe Costea cel mare deoparte şi l-a avertizat: "Vezi că aici nu eşti la Craiova, să-ţi permiţi orice, eşti la Steaua şi trebuie să te supui unor rigori stricte! Dacă înţelegi asta, vei avea numai de cîştigat, dacă nu, vei avea numai de pierdut".

Medie incredibilă a notelor GSP: 3,66
Florin Costea a avut prestaţii penibile în tricoul roş-albastru, iar cel mai bun argument e media notelor GSP. Costea n-a fost niciodată notat peste 5, iar media e una incredibilă: 3,66!

Ce a jucat Costea la Steaua pînă acum
Meciul Minute jucate Nota GSP
Gaz Metan - Steaua 3-0 24 minute 4
Steaua - Schalke 04 0-0 1 minut -
Steaua - Sănătatea Cluj 4-0 45 minute -
AEK Larnaca - Steaua 1-1 14 minute
Steaua - Oţelul 2-1 13 minute -
Vaslui - Steaua 0-0 76 minute 5
Maccabi Haifa - Steaua 5-0 51 minute 2

Mititelu îi ia apărarea: Ilie Stan îl distruge
Patronul Universităţii a sărit în apărarea fostului său jucător şi a explicat de ce nu trebuie pus la zid Florin Costea. "Florin are personalitate. Cum să-l ţii pe tuşă cînd tu n-ai nici o ocazie cu Rapid? E cel mai bun atacant din Liga 1 în acest moment. Îşi revine doar dacă joacă, nu dacă stă pe bancă. Nu se lucrează în halul ăsta cu ei! Florin va pleca dacă va vedea că nu-l bagă. E orgolios şi-al dracului! Stan ar trebui să fie fericit că-l antrenează pe Costea şi să îi ceară autografe la greu!", a spus Mititelu.

"De ce a plecat Florin Costea de pe bancă înainte de finalul meciului? Nu ştiu, poate l-a durut stomacul, habar nu am"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Gigi Becali greşeşte şi în privinţa lui Mihai Costea. Cum să-l numeşti măscărici? Fraţii Costea au şi ei ifosele lor, dar nu trebuie să-i jigneşti. Dacă se comportă aşa cu ei, s-a terminat, îi distruge definitiv"
Adrian Mititelu

Antecedentele lui Florin de la Craiova
1. A fugit de la meci. În aprilie 2011, a fost lăsat rezervă de antrenorul Laurenţiu Reghecampf la un meci cu FC Braşov. Fiind nemulţumit, el a plecat de la stadion în timpul meciului fără să ofere nici cea mai mică explicaţie. Nu a păţit nimic din partea conducerii.
2. A mîncat pizza şi papanaşi în ziua meciului. Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Universităţii Craiova, a dezvăluit că în ziua meciului pe care echipa urma să-l dispute cu Unirea Urziceni, Florin Costea şi fratele său au comandat şi au mîncat pizza şi papanaşi. Mititelu le-a luat apărarea jucătorilor şi nu i-a sancţionat deloc.


Antecedentele de la Steaua
1. L-a furat pe Rusescu cu Schalke 04. La ultima fază a meciului, Steaua a beneficiat de o lovitură liberă din poziţie favorabilă pe care s-a pregătit să o execute Rusescu. După ce acesta şi-a aşezat mingea, Costea a venit pe furiş şi a tras la poartă. "Practic, se numeşte furt ceea ce a făcut Florin Costea", a comentat Gigi Becali.
2. L-a furat şi pe Tatu la Vaslui. Steaua a avut penalty în minutul 7. Tatu a luat mingea în braţe, însă Florin Costea i-a smuls-o şi a executat el. A ratat, însă nimeni nu i-a reproşat nimic după meci pentru gestul pe care l-a făcut.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (44)
72panda
72panda  •  27 Octombrie 2011, 06:48

eu zic ca mititelu sa-i faca o felatie !!!

vdtot
vdtot  •  27 Octombrie 2011, 05:56

"Înaintea derby-ului cu Rapid, atacantul Universităţii şi-a sfidat colegii şi antrenorii, nedorind să execute un exerciţiu solicitat şi imediat a fost dat afară din antrenament" ALOOO!! Nenea Raureanu!!! Te-a luat valul?? "atacantul Universitatii??? Parca e la steoaia acum. Iar Craiova dezafiliata...

marius0228
marius0228  •  26 Octombrie 2011, 20:31

Salut Florin Costea.Din pacate cariera ta s-a dus. Poate in alta viata , cand o sa fi mai serios , ca in asta nu ai dovedit nimic cu 2-3 goluri :) .

Vezi toate comentariile (44)
Comentează