FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - UTA 1-0

Furios după Sepsi - UTA 1-0: „«Capul sus» nu pot să mai zic! Sunt extrem de nervos”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe UTA, scor 1-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 8 din Superligă. Florin Iacob (30 de ani), portarul arădenilor, a fost furios în debutul interviului de după meci. +7   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe UTA, scor 1-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 8 din Superligă. Florin Iacob (30 de ani), portarul arădenilor, a fost furios în debutul interviului de după meci.

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 23:38 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 23:56

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe UTA, scor 1-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 8 din Superligă. Florin Iacob (30 de ani), portarul arădenilor, a fost furios în debutul interviului de după meci. 

Florin Iacob, portar născut în Brașov, a fost deranjat că fanii lui Sepsi l-au înjurat în timpul partidei. 

Rapid a renunțat la el după un sezon! Va juca tot în Liga 1
TRANSFER
Rapid a renunțat la el după un sezon! Va juca tot în Liga 1

Florin Iacob, nervos după Sepsi - UTA 1-0

„Sunt extrem de nervos, nu știu ce să zic în momentul ăsta. Capul sus nu pot să mai zic! Trebuie să lăsăm capul jos și să acceptăm criticile din partea tuturor, din partea suporterilor, a conducerii. Capul jos și muncă multă. 

Vine pauza, apoi vine U Cluj, o echipă bună. Acceptăm toate criticile și merge înainte, altfel nu știu ce se poate întâmpla la următorul meci de acest gen. Am dus bine meciul până în minutul 90, am pasat în prima repriză. Dar Sepsi e o echipă cu calitate, cu jucători de execuție. 

Contează absența lui Mircea Rednic, dar nu e o scuză. Acceptăm totul acum, nu suntem Messi sau Ronaldo la UTA. Suntem o echipă muncitoare și cam atât”, a spus Florin Iacob la Orange Sport. 

E o victorie importantă, mai ales că venim după un meci epuizant în Norvegia, pe un sintetic care nu a fost de cea mai bună calitate. Vine bine înaintea pauzei competiționale, dar era și mai bună o calificare în Europa.

- Adnan Aganovic, marcatorul golului din Sepsi - UTA 1-0

Citește și alte știri din Superligă:

Vlad Iacob, reacție după validarea noului plan de reorganizare modificat: „Vreau să-i felicit pe ei! Dinamo are nevoie de investitori puternici”

Măldărășanu, șocat de golul primit de Hermannstadt de la Botoșani: „De când sunt aici, nu am văzut așa ceva”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
vio9o301960
vio9o301960  •  05 Septembrie 2023, 14:15

Pana la urma ce mare echipa e ,momentan, UTA? Sau pentru ca a castigat cu FCSB,asa cum a castigat, considera ca nu-i mai poate bate nimeni?

gigimarga2
gigimarga2  •  05 Septembrie 2023, 07:18

Iacob asta zici că este secretarul organizatiei UTC de la UTA , ,,infiereaza cu mâmie proletara" evolutia colegilor. Mda una dintre cele mai perverse forme de *** . Sa spui exact ce vor sa auda șefii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează