FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - VOLUNTARI

Florin Pârvu, surprins: „Doar o zi am fost liber”

Florin Pârvu, prezentat la Voluntari
Florin Pârvu, prezentat la Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 15:33 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 16:12

Concediat de Petrolul, antrenorul Florin Pârvu a semnat imediat cu Voluntariul și vorbește despre salvarea de la retrogradare.

Florin Pârvu va debuta luni pe banca Voluntariului, în meciul cu UTA din prima etapă a play-out-ului 2023 - 2024. Pentru tehnicianul în vârstă de 48 de ani, oferta ilfovenilor a venit neașteptat de repede, la foarte puțin timp după ce se despărțise de Petrolul.

S-a terminat sezonul regulat de Liga 2! Cine se bate la promovarea directă: clasamentul actualizat
Etapa #19
S-a terminat sezonul regulat de Liga 2! Cine se bate la promovarea directă: clasamentul actualizat

Florin Pârvu: „Nu mă așteptam să primesc o ofertă așa rapid”

„După ce am reziliat cu Petrolul, nu mă așteptam să primesc o ofertă așa rapid. Practic, a fost doar o zi în care am fost liber. Am primit oferta de la Voluntari, am vorbit cu președintele clubului, m-a sunat când a aflat că sunt liber. Și, vă spun sincer, cunoscând echipa și cunoscându-l pe președinte, nu am ezitat să accept să vin la Voluntari”, a povestit Pârvu la Sport Total FM.

El crede că Voluntariul, penultima în clasament, la startul play-out-ului, cu 14 puncte, are șanse bune de a se salva de la retrogradare.

Florin Pârvu despre echilibrul din play-out

„Diferența de puncte între echipe este foarte mică. Valoarea loturilor este sensibil egală. Se poate întâmpla orice. Începe un nou campionat și trebuie să credem, asta e foarte important pentru noi”, a comentat el.

Ilfovenii se află la un punct de Dinamo și la două de FCU Craiova, ocupantele locurilor care duc la baraj, și la 3 de primul loc neretrogradabil, pe care se găsește în acest moment Poli Iași.

Florin Pârvu: „Lotul de jucători nu reflectă poziția actuală din clasament”

Florin Pârvu a vorbit și despre valorea lotului pe care l-a preluat de la demisul Nicolae Dică. „Am luat contact cu băieții la primele 3 antrenamente. Le-am transmis ce am avut de transmis și am primit un feedback bun de la ei. Reacție este bună și îmi dă încredere că ne putem realiza obiectivul.

Am găsit aici un lot de jucători care nu reflectă poziția actuală din clasament. Am încredere, trebuie să muncim mult, nu mai avem timp să ne lamentăm. Luni este primul meci contra celor de la UTA, în deplasare, și trebuie să facem tot ce ține de noi să ne întoarcem cu puncte de acolo.”, a declarat tehnicianul prahovean.

VIDEO. Bogdan Bălănescu, entuziasmat de noul antrenor al echipei FC Voluntari: „Îi spun bun venit lui Florin Pârvu”

Mai puteți citi:

Din vară la Rapid? „Sigur ne vom baza pe el. Nu găsești mulți fotbaliști de tipul lui”

Pierdere importantă pentru CSA Steaua » A anunțat în direct că se retrage: „Nu-mi revin, n-o să pot să mai ajut. Asta e viața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează