FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea: "Am suplimentat numărul de bilete pentru Craiova. Nu o să le cerem buletinul!" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Florin Prunea, director sportiv la Dinamo, a declarat că au suplimentat numărul de bilete pentru suporterii Universităţii Craiova pentru meciul din Cupa României.

Florin Prunea, director sportiv la Dinamo, a declarat că au suplimentat numărul de bilete pentru suporterii Universităţii Craiova pentru meciul din Cupa României.

"Am suplimentat numărul de bilete pentru suporterii Universităţii Craiova. Este un gest normal, mai ales că există o legătură între cluburi, există atîţia fotbalişti care se leagă de istoria ambelor cluburi. Pînă  la urmă este un sport adresat suporterilor", a declarat Prunea pentru "Morning Sport".

"În plus, se va auzi şi imnul «Oltenia, eterna terra nova» în semn de respect pentru Adrian Păunescu, pentru ceea ce a reprezentat acest om pentru fotbalul românesc. Noi nu sîntem ca alţii, nu cerem buletin de Craiova pentru suporterii olteni", a spus Florin Prunea.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
larysg
larysg  •  09 Noiembrie 2010, 18:28

CE BAIETI BUNI SUNTEM NOI DINAMOVISTII,ALTII NU NE LASA SA INTRAM PE STADIOANE.EXEMPLU CONCRET CFR. BRAVO PRUNEA.

iwentvs
iwentvs  •  09 Noiembrie 2010, 13:30

Salut acesta initiativa de normalizare a relatiilor dintre doua cluburi de top ale fotbalului romanesc. Sper sa nu fie un dar grecesc si lucrurile sa decurga cu fair-play in teren si in tribune si cel mai bun sa castige.

ionybws
ionybws  •  09 Noiembrie 2010, 13:01

problema e ca sefii de cluburi fac smecherii intre ei...iar noi suporterii am ajuns sa ne uram intre noi...pt ce acest razboi???pentru hotii aia care conduc ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează