FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

Florin Prunea a dat de pământ cu Mircea Rednic: „Are un mare «merit» la retrogradarea lui Dinamo”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 19:36 / Actualizat joi, 07 martie 2024 21:35

Fost jucător și antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic se arătase deranjat de modul cum a fost îndepărtat de pe bancă la ultimul mandat, când echipa a retrogradat.

  • Meciul Dinamo - UTA se dispută vineri, de la ora 20:00, și e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Fost jucător și antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic le va fi adversar „câinilor”, vineri, pe Arcul de Triumf. „Puriul” încearcă să se califice cu UTA Arad în play-off, amfitrionii au nevoie de puncte ca de aer pentru a părăsi zona fierbinte a clasamentului. În afara mizei, duelul a fost inflamat și de declarațiile tehnicianului, contrate prompt de fostul său coechipier Florin Prunea.

Decizia lui Halep l-a scos din sărite pe CTP: „Simona în politică?! Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită”
APARIȚIE
Decizia lui Halep l-a scos din sărite pe CTP: „Simona în politică?! Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită”

La conferința de presă dinaintea meciului, Mirea Rednic a mărturisit că s-a simțit trădat acum două sezoane, când a fost îndepărtat de la echipă, deși susține că a făcut tot posibilul să o ajute pe Dinamo. Prunea n-a vrut să lase lucrurile așa și i-a replicat.

Florin Prunea: „Toți cei care au trecut pe acolo sunt vinovați”

L-am văzut, a dat declarații că e supărat, dar nu trebuie să fie supărat, pentru că și el are un mare «merit» la retrogradarea lui Dinamo, a fost antrenorul echipei un tur de campionat, dacă îmi aduc bine aminte.

Toți cei care au trecut pe acolo, conducători, antrenori, sunt la fel de vinovați. Că unul are 50 la sută, că unul are 40 la sută, toți au retrogradat Dinamo.

Acum vine dintr-o altă postură, își joacă șansa de a fi în play-off, dar întâlnesc o echipă care în fața suporterilor este greu de învins.

Dinamo acum își dă seama de punctele pierdute la Iași, cu ocaziile pe care le-a avut, a fost pentru prima dată când trebuia să facă pasul afară de acolo, de jos”, a comentat Florin Prunea, în cadrul emisiunii Liga DigiSport.

Mircea Rednic: „Tot eu am fost considerat căpușar”

În prealabil, Mircea Rednic acuzase faptul că Dinamo n-a avut răbdare cu el, să poată forma o echipă competitivă, și că a fost dat afară cu acordul PCH.

„Îmi doresc să câștig, dar nu e ambiția mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reușit să fac o echipă, acolo nu am reușit.

Am fost interesat și de acțiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simțit trădat. Nu știu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Și tot eu am fost considerat căpușar”, afirmase Rednic.

Mircea Rednic: „Sunt trei puncte pentru care ne vom bate”

Despre duelul de vineri, Rednic a spus că „în ultima perioadă, Dinamo joacă, nu a înscris la toate ocaziile pe care le-a avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spații. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate.

Îmi pare rău că trebuie să stăm și la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulți nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - UTA: „Întâlnim un club important din fotbalul românesc” + Ce spune despre duelul cu Mircea Rednic: „Sunt convins că vine aici să câștige”

Mai puteți citi:

Momentul în care Hagi a cedat și l-a sunat pe Becali: „Dă-i drumul că nu mai am ce face cu el!”

Rana” provocată de Dinamo a lăsat urme adânci » Claudiu Niculescu, interviu-eveniment: „Am iertat, dar nu am uitat și n-o să uit niciodată! Să aflu din presă la 12 jumătate noaptea?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  08 Martie 2024, 16:01

Prunea e un fel de madam Tatoiu, isi da cu parerea despre orice, specialist la bagat batul prin gard!

Haha1989
Haha1989  •  08 Martie 2024, 15:57

Prunea ca antrenor a realizat ceva? Ia ceva mărunțișuri pe la televiziuni și baga rautaciuni. Are un caracter indoielnic

Bradbaden
Bradbaden  •  08 Martie 2024, 13:49

Acest PRUNEA are un caracter îndoielnic,strâmb!..Este rușinea lui Dinamo!Rednic a vrut să facă echipă,dar a fost săpat de *** trădătoare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează