FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-2

Florin Răducioiu nu înțelege ce face Becali: „Nu va juca niciodată bine, indiferent de ce zice Gigi. Nu mai insistați!”

Florin Răducioiu i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai irosească aptitudinile lui Deian Sorescu în postul de fundaș dreapta.
Florin Răducioiu i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai irosească aptitudinile lui Deian Sorescu în postul de fundaș dreapta.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 22:48 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 22:55

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-1, și încheie etapa cu numărul 27 din SuperLigă pe podium. Florin Răducioiu i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai irosească aptitudinile lui Deian Sorescu în postul de fundaș dreapta. 

Sorescu a început disputa de la Pitești ca apărător dreapta. Urcat în partea secundă în extremă, fostul dinamovist a marcat primul gol în tricoul vicecampioanei. Florin Răducioiu a avut un mesaj public pentru Gigi Becali. 

Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”
CRITICI
Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”

Florin Răducioiu, mesaj pentru Gigi Becali după FC Argeș - FCSB 1-2

„Sorescu nu joacă bine și nu va juca niciodată bine fundaș dreapta, nu știe să se apere. Asta indiferent de ce va spune Gigi Becali! 

El acolo, sus, dă randament maxim! Poate să își etaleze calitățile. Nu mai insistați să îl băgați fundaș dreapta!”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

Sunt bucuros că am reușit să luăm toate punctele, a fost un meci greu, de luptă. Dar ne-am adaptat și am reușit să luăm cele trei puncte, asta a fost prioritatea pentru noi. Am spus-o de fiecare dată. Vreau s-o luăm meci cu meci, iar la sfârșitul campionatului sper să fim bucuroși.

Când am venit aici, i-am spus lui Pintii că voi da 100% pe orice post. Voi accepta să joc oriunde va dori antrenorul să joc, voi încerca să dau maximum. Orice reușită te ajută să fii mai încrezător. Important e să fii fericit, ați văzut ce se întâmplă în ziua de azi
- Deian Sorescu

VIDEO cu golul de 0-2 din FC Argeș - FCSB: Deian Sorescu sparge gheața sub comanda lui Pintilii

VIDEO cu golul de 0-1 din FC Argeș - FCSB: Adrian Șut, execuție norocoasă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Acționari noi, obiceiuri vechi » În lipsa banilor, tot suporterii fac investiții în club

Revenire după 7 luni la FCSB » Surpriza pregătită de Pintilii în deplasarea cu FC Argeș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
paolo12
paolo12  •  27 Februarie 2023, 04:24

Bravo, Sorescu!

hannah.robinson
hannah.robinson  •  27 Februarie 2023, 01:14

“ Voi accepta să joc oriunde va dori antrenorul să joc”... la care antrenor se referă sorescu... problema lui e ca antrenorul habar nu are ce atribuții are la fecefecesebe

rottwailer
rottwailer  •  26 Februarie 2023, 22:58

Are dreptate Raducioiu! Dar cu cine sa vorbești ca nu se știe care-i antrenorul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează