FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. EXCLUSIV Florinel Coman s-a accidentat la petrecere! Ce a făcut vedeta de la FCSB + cât va lipsi de pe teren

Florinel Coman va lipsi o lună de la FCSB +49   FOTO
Florinel Coman va lipsi o lună de la FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 20 iunie 2020 07:19 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 07:46

Explicația pentru accidentarea surprinzătoare a lui Florinel Coman (22 de ani): el a petrecut alături de colegi și de adversari în noaptea de după derby-ul CFR-FCSB 1-0 și a simțit durere a doua zi. Leziunea musculară îl face indisponibil pentru jocul cu Gaz Metan, de duminică.

Programul de după partida cu CFR a fost, pentru Coman, mai greu decât fusese meciul și i-a provocat atacantului accidentarea din cauza căreia nu va evolua duminică împotriva lui Gaz Metan. Florinel, colegi ai lui și adversari din derby au petrecut după partidă la hotelul Grand Italia, în care era cazată FCSB. Djokovici, Omrani, Tănase, Planici au fost printre participanții la petrecerea care l-a inclus și pe Ovidiu Popescu, al cărui autogol decisese rezultatul.

Au existat și jucători pentru care întâlnirea s-a rezumat la cină și la socializare, însă Coman și alții ar fi continuat programul de distracție până târziu.Urmarea: Florinel are o leziune musculară și e al 7-lea fotbalist accidentat de la FCSB. Iulian Cristea, Panțâru, Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Oaidă sunt ceilalți șase.

Nicăieri nu se mai rup atâția

Situația dezastruoasă de la FCSB e nemaiîntâlnită în Liga 1, ceea ce constituie un semn că nu izolarea și pauza constituie explicațiile pentru accidentările numeroase și grave. Au mai apărut accidentări și în alte părți, dar nicăieri nu sunt atât de multe. Dumiter, atacantul lui Sepsi, și-a rupt ligamentele încrucișate. Golofca, de la CFR, s-a ales cu un deget fracturat în timpul amicalului cu Gaz Metan.

Cazuri asemănătoare s-au mai petrecut și în campionatele repornite după pauza pe care a cauzat-o coronavirusul. Au existat accidentări în Germania, s-au rupt și Florin Andone, și portarul Muslera, ambii de la Galatasaray. Românul are o ruptură a ligamentelor genunchiului, goalkeeperul uruguayan și-a fracturat și tibia, și peroneul ca urmare a unei contre cu un adversar. O accidentare, două de club, nu șapte, câte s-au strâns la FCSB! 

 „O echipă foarte bună nu mai avem cum să alcătuim, e clar! Asta e situația, ce să facem?... O să-i punem pe copiii din lot să joace ei în meciurile care vor urma"
Gigi Becali, patron FCSB 

„MM și Vintilă sunt vinovații!"

Becali a tot schimbat preparatori fizici în ultimii ani, fiindcă îi acuza pe ei de apariția accidentărilor. Acum nu mai crede că specialistul în pregătirea fizică e vinovatul: „Problema e că n-am oameni profesioniști în conducere. Vina e a lui Vintilă, el trebuie să răspundă! El și MM. I-am și spus lui Mihai «Voi să răspundeți pentru accidentări!». «De ce, Gigi, să răspund eu?». «Pentru că tu ești superiorul lui Vintilă, iar el trebuie să observe dacă pregătirea fizică nu e făcută corect».”„Oaidă și Coman nu sunt accidentați grav, îi menajăm cu Gaz Metan ca să poată juca împotriva lui Dinamo, în Cupă", a mai spus Gigi la ProX.

După alte surse, și Oaidă, și Coman ar avea rupturi musculare, deci ar lipsi mai mult, spre o lună de zile.

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

VIDEO. Match preview FCSB - Gaz Metan Mediaș

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali reacționează dur după ce Bogdan Planic a reziliat unilateral contractul: „S-ar putea să-l coste 10 milioane!”

FCSB nu îl poate utiliza pe Marko Momcilovic, deși sârbul e apt de joc! Roș-albaștrii au uitat de el și nu i-au făcut niciun test

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
fibra
fibra  •  21 Iunie 2020, 08:41

A facut leziune musculara stand la masa sau a cazut cu scaunul? Ce gogomanie.

persanu
persanu  •  20 Iunie 2020, 16:40
Postat de lupu68 pe 20 Iunie 2020, 16:10

Perfect de acord! O clona nu poate precede originalul. Mai intai a fost Steaua, apoi FCSB (daca-i ordin de la Justitie, cu placere!), de abia intr-un tarziu a aparut CLONA CSA. Deci STEAUA = FCSB. CSA nu este este decat o clona, un pisoi nascut din celule stem tinute la frigider, nu pe cale naturala, careia i-a fost dat nemeritat numele de STEAUA. Iar Talpan, sustinatorul acestui experiment scarbos, nu e cu nimic mai prejos decat dr. Mengele.

Ba ***. Ce legatura are ca e CSA clona sau nu ? FCSB A fost clona. Daia esti tam/ pit si o sa ramai asa. Becali a preluat echipa printr-un contract , dar a preluat sectia de fotbal , in contract scria clar ca Becali poate tine echipa 15 ani. SI LA REVEDERE , DUPA 15 ANI PIERZI ECHIPA EMBLEMA NUMELE PALMARES si LOCUL din liga1 , defapt nu pierzi ba ***. le , le inapoiezi , ca a fost un bun al cuiva pe care ti la inchiriat tie , cum ai inchiria o masina de la Rent a Car. Ti-am dat echipa cu jucatori nume culori palmares loc in liga 1? Asa trebuie sa o primesc , eu armata. Dar atat de multi ret/ arzi ca tine nu am vazut niciodata. Si eu am fost fan Steaua si urmaresc FCSB , dar trebuie sa fiu cu capu sa sustin ceea ce sustii tu. STEAUA nu sa desfintat niciodata ba , ca este club sportiv, au si alte ramuri sportive in afara fotbalului ba cioplea. Puneti mana si cititi contractul ala ca daia fac astia audienta cu *** ca voi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  20 Iunie 2020, 16:10

Perfect de acord! O clona nu poate precede originalul. Mai intai a fost Steaua, apoi FCSB (daca-i ordin de la Justitie, cu placere!), de abia intr-un tarziu a aparut CLONA CSA. Deci STEAUA = FCSB. CSA nu este este decat o clona, un pisoi nascut din celule stem tinute la frigider, nu pe cale naturala, careia i-a fost dat nemeritat numele de STEAUA. Iar Talpan, sustinatorul acestui experiment scarbos, nu e cu nimic mai prejos decat dr. Mengele.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close