FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, ORA 17:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Folosit rar la Steaua, Anghelov nu mai prinde naţionala: "Am aflat din presă, Matthaus ar fi trebuit să mă sune" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei, Stanislav Anghelov, comentează decizia selecţionerului Bulgariei, Lothar Matthaus, de a nu-l convoca pentru amicalul cu Serbia şi spune că se aştepta la un alt tratament din partea antrenorului german.

"Sînt surprins de hotărîrea lui Matthaus. Nu pot decît să-mi dau cu părerea despre motivele pentru care nu m-a convocat, dar nu are rost să mai comentez prea mult. Trebuie să-l întrebaţi pe antrenor. E un lucru total neplăcut pentru mine, mă aşteptam să mă sune măcar cineva din cadrul Federaţiei!

Nu era normal să aflu din presă că nu mă cheamă la lot! Credeam că eu şi Matthaus vom avea un viitor comun, dar se pare că nu e cazul. Nu sînt dezamăgit. Sînt bulgar, şi am demmitate. Respect oamenii şi mă aştept la acelaşi tratament din partea lor", a comentat Anghelov în Meridian Match.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close