FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Forţa Oţelului stă în vestiar! » Liga 1 se cîştigă după pauză

Oţelul Galaţi a început cu dreptul şi în 2011, cîştigînd partida cu Pandurii la
Oţelul Galaţi a început cu dreptul şi în 2011, cîştigînd partida cu Pandurii la "masa verde", scor 3-0

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 05:06

1.

Dorinel Munteanu face minuni la Oţelul în pauza meciurilor.

Oţelul conduce într-un clasament al punctelor cîştigate în repriza secundă. Paraschiv şi compania au obţinut nu mai puţin de 12 puncte după pauză, lucru care le-a permis să se aşeze confortabil în fruntea Ligii 1.

Dinamo ar fi la retrogradare
O altă echipă care întoarce soarta partidelor în partea secundă este şi Dinamo. "Cîinii" lui Andone şi-au făcut un adevărat obicei de a reveni pe tabelă în tur. Fără cele 10 puncte cîştigate în repriza a doua, "alb-roşii" ar fi abia pe locul 16!

Cel mai bine la acest capitol stau medieşenii. Gaz Metan s-ar afla în fruntea ierarhiei, cu un avans de şase puncte, dacă toate meciurile s-ar încheia după 45 de minute.

La polul opus se află Sportul care a pierdut 8 puncte în repriza a doua. Motiv pentru care ocupă acum ultimul loc, la 10 puncte de U Cluj, ultima echipă deasupra liniei.

Titlul se ia în repriza a doua
De ce e important jocul după pauză? În ultimii trei ani, evoluţia din repriza secundă a făcut diferenţa în lupta pentru titlu. În sezonul trecut spre exemplu, Unirea avea două puncte avans faţă de CFR Cluj în clasamentul după 45 de minute. La final, ardelenii au recuperat diferenţa, cîştigînd titlul cu 3 puncte avans.

După 45 de minute 
După 90 de minute
Nr. Echipă Puncte Nr. Echipă Puncte
Gaz Metan
33
Oţelul Galaţi
39*

2.

Gloria Bistriţa
27

2.

Poli Timişoara
34

3.

Oţelul Galaţi
27

3.

FC Vaslui
32

4.

Rapid
27

4.

Rapid
30

5.

FC Vaslui
26

5.

Gaz Metan
30

6.

Steaua
24

6.

Dinamo
29

7.

U Cluj
24

7.

Steaua
29

8.

Unirea Urziceni
24

8.

CFR Cluj
27
*nu au fost luate în calcul cele 3 puncte cîştigate la "masa verde"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alexxe.mike
alexxe.mike  •  01 Martie 2011, 07:31

Otelul are mai multa forta decat toate urmaritoarele, mai ales ca s-au odihnit din pricina neprogramarii meciului cu Pandurii Tg. Jiu. Urmeaza meciul cu Rapid, pe care trebuie sa-l castigam. De ce sa se dispute Pandurii Tg. Jiu - Otelul Galati ? Adica, jucatorii Otelului au fost intorsi din drum , exact inainte sa ajunga, cheltuielile acestea cum le justificati, voi, cei de la Liga ? Sunt cheltuieli inutile pricinuite direct de Liga. Daca Stan nu era o persoana calma, si foarte calculata, putea sa ceara despagubiri . Totusi e mai bine ca nu a facut acest lucru . Noroiul e pentru echipele de sub noi ! Forta Otelul !

bigsorin
bigsorin  •  25 Februarie 2011, 09:15

ne plangem ca am ajuns cu nationala pe locul 50 in lume si cautam starini de mana a2a sa-i naturalizam asta e efectul astora si a blaturilor tim de 20 ani in fotbalul romanesc si a ziaristilor gen ioanotoaia, ivanovici,samolila chican si altii

velsadicu
velsadicu  •  25 Februarie 2011, 09:08

Multa lume uita ca pe cand Vaslui era prin B ,C , Timisoara inca se mai numea Bragadiru iar CFR se chinuia prin C , Otelul era numita campioana provinciei si temina pe 4 ,5 campionatul in spatele echipelor din Bucuresti. Seriozitate si traditie a existat dintotdeauna la Galati si numai ghinionul si lipsa banilor a facut ca performantele sa nu apara la un nivel atat de inalt pana acum. Ma ingretoseaza la culme cum se vaita alde Horia Ivanovici si piticania de la GSP cum ca vezi doamne unii baga bani si sarantocii castiga campionatul! Bleah! Numai si pentru asta imi doresc enorm de mult sa le dam peste nas ipocritilor si arogantilor astora!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează