FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Fostul antrenor Gigi Staicu: ”Eu l-am învăţat pe Gică Popescu să-şi facă nod la cravată”

2012. Înainte de a fi dus la azil, Gigi Staicu a fost internat și la Institutul +1   FOTO
2012. Înainte de a fi dus la azil, Gigi Staicu a fost internat și la Institutul "Ana Aslan" din București / Foto: Cancan

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 09:56

”Nea Gigi” a format în anii '80, la loturile de juniori, o parte din liderii Generaţiei de Aur. Ziarul Cancan l-a descoperit pe renumitul tehnician la Căminul de bătrîni Sf. Petru din Popeşti-Leordeni: ”Soţia m-a adus aici cu japca!”. Soţia, Victoria Staicu, pentru GSP: ”Nu comentez”.

Gigi Staicu (76 de ani) pe patul unui azil de bătrîni. Fotografia publicată ieri de Cancan a şocat lumea fotbalului românesc. "Nea Gigi" e aproape de nerecunoscut: slăbit şi confuz. Consilerul lui Mircea Sandu pînă anul trecut stă în cameră cu un bolnav de Alzheimer.

"Soţia m-a adus aici cu japca. Eu nu voiam să vin. Oricum, mai stau pîna mă fac bine, doar cîteva zile. Mă aşteaptă treaba la FRF. Eu am slăbit foarte mult după meciul cu Spania, am avut mult de lucru. Am pierdut opt kilograme într-o săptămînă, cred că din cauza unei cardiopatii ischemice", a povestit confuz pentru Cancan fostul fotbalist al CCA, care a antrenat Olimpia Satu Mare, FC Bihor, FC Braşov, Jiul, UM Timişoara, U Cluj şi FC Baia Mare, dar şi loturi de juniori, tineret şi feminine.

Soţia, Victoria Staicu, pentru GSP: "Nu comentez. La revedere!". “În ultima vreme avea grave probleme cu memoria, uita drumul spre casă”, explică surse apropiate lui Gigi Staicu.

În discuţiile despre fotbal cu prieteni, lui Gigi Staicu îi place să se mîndrească cu faptul că a format fotbalişti de talie mondială la loturile de juniori: "Eu i-am învăţat pe Gică Popescu şi pe Dan Petrescu să-şi facă nod la cravată!".

"Ne-a învăţat multe nea Gigi, nu doar nodul la cravată. Am rămas cu o povaţă sfîntă de la el: «Pentru mine, fotbalistul şmecher nu e ăla care zice , ci acela care îmi arată diploma de facultate, cheile de la apartament şi de la maşină»" (Gică Popescu, fost internaţional)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dorin_andrei
dorin_andrei  •  18 Mai 2012, 13:44

A FOST PLATIT SA-I INVETE FOTBAL !!! DACA JUCATORII RECUNOSC , INSEAMNA CA SI-A FACUT DATORIA ! DACA I-A INVATAT NUMAI DESPRE NODUL LA CRAVATA , E ALTA PROBLEMA !!! ACEASTA DESTAINUIRE , NU-L ONOREAZA......INSA !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează