FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul internațional român nu e de acord cu Gigi Becali: „8 milioane pentru Olaru? Mi se pare o sumă mare”

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 21:31 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 21:46

Fostul internațional român, Gică Craioveanu (55 de ani), este de părere că Darius Olaru (25 de ani) nu poate pleca de la FCSB pe suma de 8 milioane de euro, stabilită de finanțatorul echipei, Gigi Becali (65 de ani).

Darius Olaru a fost omul meciului în victoria FCSB-ului cu UTA, scor 4-0, căpitanul roș-albaștrilor reușind un hattrick.

FCSB ar putea pierde un titular! » Gigi Becali a făcut anunțul + Ce transferuri intenționează să facă în vară
FCSB
FCSB ar putea pierde un titular! » Gigi Becali a făcut anunțul + Ce transferuri intenționează să facă în vară

Gică Craioveanu: „Nu cred că e fezabilă suma de 8 milioane pentru Olaru, mi se pare o sumă mare”

Nu cred că e fezabilă suma de 8 milioane pentru Olaru, iar asta pentru că nu e titular la echipa națională. Când pleci pe atâția bani trebuie să fii titular la națională sau să ai contribuție acolo, 8 milioane mi se pare o sumă mare”, a declarat Gică Craioveanu la Digi Sport Special.

VIDEO. Darius Olaru: „Nu mă gândesc la transfer deocamdată, trebuie să luăm campionatul”

Nu mă gândesc la transfer deocamdată, trebuie să-mi fac treaba aici. Mă bucur pentru românii care s-au transferat în campionatele puternice (n.r. Radu Drăgușin la Tottenham și Horațiu Moldovan la Atletico Madrid).

Le doresc mult succes și cred că vor face o treabă bună. Sper să facem cât mai mulți pasul, pentru asta muncim din greu. Îmi doresc un transfer, dar la sfârșitul campionatului, deocamdată trebuie să-mi îndeplinesc obiectivul.

Deja am 4 ani aici și cred că e momentul să câștigăm campionatul. Trebuie să ne analizăm bine următorul adversar, să pregătim bine meciul săptămâna aceasta, să dăm totul pentru a câștiga.

Trebuie să ne pregătim bine săptămâna aceasta, ne așteaptă un meci dificil. Am făcut câțiva pași greșiți, putea fi și mai mare diferența din clasament, dar ne bucurăm că legăm victorii și adunăm puncte față de combatante.

Toate meciurile sunt dificile, noi trebuie să intrăm să ne facem jocul, dacă jucăm în continuare în acest fel, cu greu putem fi opriți”, a declarat Darius Olaru după victoria cu UTA.

Vezi și alte știri:

Gică Popescu face lumină » De ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani
MERCATO
Gică Popescu face lumină » De ce a acceptat Hagi oferta de 400.000 de euro pentru Aioani
A ajuns la „județ”! Fotbalistul cu 41 de meciuri la Dinamo, fost internațional, joacă în Liga 5 la 27 de ani! Cariera lui s-a prăbușit
DINAMO
A ajuns la „județ”! Fotbalistul cu 41 de meciuri la Dinamo, fost internațional, joacă în Liga 5 la 27 de ani! Cariera lui s-a prăbușit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  24 Ianuarie 2024, 08:41

GSP-ul e tot mai penibil in abordarea subiectelor.Sa compari campionatul nostru cu cel spaniol si sa faci legatura intre golgheteri aduce a ziarist de "liga 5".Va faceti din ce in ce de ras.

Cst65.
Cst65.  •  24 Ianuarie 2024, 01:48

Tot oltean fraier ai ramas si n o sa mori destept. Prost e ala care da nu cel care cere.

1ianuarie
1ianuarie  •  23 Ianuarie 2024, 23:53
Postat de Van_Basten pe 23 Ianuarie 2024, 22:42

Analiza gesepe (se serveste cu lamaie): "Dintre toți mijlocașii din toate ligile doar doi au marcat de mai multe ori decât Olaru. E vorba de Jude Bellingham, jucătorul cumpărat de Real Madrid în schimbul a 103 milioane de euro, și de Ryan Brobbel, un fotbalist de 30 de ani care joacă la The New Saints, în Țara Galilor. Ambii au 14 goluri în această stagiune(a), cu diferența că joacă pe un post mai ofensiv decât Darius. Dacă românul evoluează ca inter, Bellingham și Brobbel sunt mijlocași ofensivi." In concluzie, Harry Potter e numarul 1 mondial.

Crezi că le e rușine de bazaconiile pe care le emană? Eu zic că nu, atâta timp cât robinetul de la palat e deschis. Am scris eu odată: să-l compari pe Olaru cu Bellingham e ca și cum ai pune egal între Queen Elizabeth II și coana Mița biciclista. N-au simțul ridicolului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează