FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTBAL RUGBY SHOW! Niculae a băgat frica-n colegi la antrenamente

Marius Niculae, Cosmin Moti, Dinamo +4   FOTO
Marius Niculae, Cosmin Moti, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Fostul judoka a făcut spectacol ieri în zăpadă, terorizîndu-şi colegii cu placajele sale

Ieri, dinamoviştii au uitat, pentru prima oară de cînd sînt în Poiana Braşov, de frig, de turele interminabile şi de crampele musculare de după fiecare antrenament. Asta pentru că, la şedinţa de dimineaţă, au primit liber la minge. Au început cu un fel de handbal-fotbal, un joc în care ai voie să pasezi doar cu mîna şi să marchezi doar cu capul, în vreme ce adversarii au dreptul să te neutralizeze prin orice procedeu. Apoi au trecut la fotbal pur, nămeţii favorizînd execuţiile spectaculoase.

La primul joc, Marius Niculae a fost teroarea adversarilor. A executat un procedeu de rugby asupra unui puşti de 18 ani din Braşov, venit să se antreneze cu "cîinii", căruia i-a cauzat o hemoragie nazală. Apoi a intrat tare la fiecare adversar. "Oltene, pune osul mai tare! Ţi-e frică de el?", i-a strigat Ionel Ganea lui Oltean. "Cam da!", a venit răspunsul sec al acestuia. "Alexe, ai grijă că vine cu toporul!", l-a atenţionat Zicu pe colegul său în momentul în care "Săgeată" se îndrepta spre minge.

Cînd s-a trecut la fotbal, s-a schimbat şi vedeta. În prim plan a apărut Ianis Zicu, care a făcut spectacol. A dat pase cu călcîiul, a executat "foarfeca" şi a dat goluri. "Bravo Ianis, ai făcut spectacol!", l-au lăudat colegii. "Cînd o să mă las, o să trec direct la fotbal pe nisip", le-a răspuns machidonul colegilor.

"China" vs Ganezu'
După ce terminase alergările, Andrei Mărgăritescu a venit spre Ionel Ganea pe care l-a pus la pămînt cu un procedeu de judo. Ganezu' n-a rămas dator. S-a ridicat şi s-a năpustit asupra lui "China", aruncîndu-l în zăpadă.

Poantele jucătorilor:
- "Am venit din Laponia, aici parcă e Australia", s-a distrat N'Doye cînd soarele a atins puţin zăpada şi a mai crescut temperatura. Ieri au fost - 10 grade Celsius.
- Ema Dolha s-a ciocnit de Adrian Cristea şi s-a lovit la picior. "Adu gheaţă, doctore! Repede, multă gheaţă", s-au amuzat jucătorii, în timp ce Dolha era tot băgat în zăpadă.
- Ionel Ganea a făcut pe arbitrul ieri şi i-a enervat pe jucători cu deciziile sale. "Hai, mă, Ionele, că ai jucat în Anglia", l-a admonestat Zicu cînd Ganezu' a acordat un fault la portar.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
rauldinamovistu
rauldinamovistu  •  23 Ianuarie 2010, 10:59

NU IL DATI PE ZICU ESTE UN JUCATOR IMPORTANT!

 •  23 Ianuarie 2010, 10:40

si tu cu ce esti egal mah,cu o nulitate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează