FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI TIMIŞOARA, AZI, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fotbaliştii de la Poli îi cer patronului să-i lase să-şi încerce în teren şansa la titlu: "Vrem să jucăm!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 11:10

Bănăţenii au decolat ieri spre Iaşi, de unde astăzi vor face deplasarea la Vaslui. "E finala campionatului, dar Iancu e în stare să nu ne lase s-o jucăm", a spus unul dintre fotbalişti


Timişoara vrea să se bată, iar jucătorii i-au transmis acest lucru ieri patronului Marian Iancu. "E şansa noastră, nu am muncit degeaba un an întreg" a fost mesajul vestiarului către patronul Timişoarei, care a anunţat că Poli nu va intra în teren dacă nu e anulată delegarea lui Deaconu.

"Noi ne dorim să jucăm cu orice preţ pentru că dacă nu intrăm în teren înseamnă să ne batem joc de efortul pe care l-am făcut pînă acum. Din păcate, ştim cu toţi că este în stare să nu ne lase să jucăm, a mai făcut-o şi la meciul cu Dinamo. Sper să ne trimită măcar un mesaj prin cineva să stăm liniştiţi, că este doar o strategie", a dezvăluit un jucător.

Itinerar respectat
Elevii lui Dusan Uhrin au respectat programul şi ieri, la ora 15:25, s-au îmbarcat în avionul spre Iaşi. În aeroport, elevii lui Uhrin au părut relaxaţi şi nu s-au arătat deloc afectaţi de situaţia creată de patronul timişorean. Şi directorul general al timişorenilor a încercat să dezamorseze situaţia de la Timişoara: "Există o supărare pentru că este un joc care poate decide campioana, iar CCA trebuia să delege o brigadă care să poată conduce fără probleme un asemenea meci. Atunci nu ar fi existat suspiciuni şi neîncredere. Patronul a avut argumentele sale şi le-a expus, dar eu nu mai vreau să discut despre arbitru", a spus Gheorghe Chivorchian.

"Vom merge la Vaslui, dar nu vom intra pe teren dacă meciul va fi condus de Deaconu cu Nica la margine"
Marian Iancu, patron Poli

"Băieţii au rămas concentraţi. Am avut o discuţie înainte de meciul cu «U» Cluj şi sper să-mi demonstreze şi cu Vaslui că au înţeles ce le-am cerut"
Gheorghe Chivorchian, director general Poli


Stanciu: "Este o golănie!"
Managerul sportiv al timişorenilor a dezvăluit că Istvan Kovacs fusese ales iniţial pentru a conduce derby-ul. "Mi se părea normal ca la finala campionatului să fie delegat cel mai în formă arbitru. Kovacs trebuia să arbitreze iniţial, fusese trecut în creion, dar apoi a fost schimbat şi a fost trecut rezervă. Este o golănie", a spus Stanciu.

Becali îl laudă pe Alexa
După ce în presă a apărut informaţia că Steaua l-ar vrea din vară pe Dan Alexa, Gigi Becali a lămurit ieri interesul Stelei pentru mijlocaşul lui Poli: "Nu are nici o legătură cu strategia de viitor a Stelei. Alexa este un jucător extraordinar care ţine la Timişoara şi am vrut să-l iau, i l-am cerut chiar şi lui Piţurcă, dar a spus că nu este de Steaua. Acum nu mai intră în vederile noastre pentru îmi doresc altceva", a spus Becali. Contractul lui Alexa cu Poli va expira la finalul acestui campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bdgeorge
bdgeorge  •  05 Mai 2011, 19:22
Postat de popalucian pe 05 Mai 2011, 11:41

f bine ai zis...sa fie un meci fara greseli de arbitraj care sa favorizeze o echipa. Dar ma astept ca arbitrajul sa favorizeze otelul , prin tinerea rezultatului la egal, un rosu direct pt un jucator de la poli ca sa ia 2 etape sa nu joace cu otelul....mariusica nu doarme, prea vrea el sa para un sfant, de astia treb sa te feresti cel mai mult. Poli sau Vaslui - singurele echipe care merita anul asta sa fie campioane . HAIDE POLI

Bai fraiere Otelul este o echipa mica dar este fara discutie echipa cu cel mai organizat fotbal din Romania..problema lor este ca stau in 12-13 jucatori restul sunt la numar..si nu uita ca au condus campionatul asta 25-26 etape... Egalul este super bun pt voi scapati de Vaslui si jucati finala cu Otelul si puteti dovedii ca meritati sa fiti pe locul 1..

bdgeorge
bdgeorge  •  05 Mai 2011, 19:19
Postat de cusco pe 05 Mai 2011, 12:01

asta va fi derby-u anului , sper sa vedem un fotbal frumos si cu multe goluri , Cred ca va fi un meci de Champion Legue si cel mai bun sa cistige ! FORTZA VIOLA !

Champions League????? Vaslui-Fulgrul Bragadiru????? ai inebunit prietene...cel mult MINOR LEAGUE...echipe mici fara nume care nu inseamna nimic pe harta Europei fotbalistice..

bdgeorge
bdgeorge  •  05 Mai 2011, 19:16

Nasol rau cind ai dat banii la arbitri in avans ...sa aflii ca el saracul e doar rezerva!!! nu va fie frica mai baieti ca jucati Jabba nu are cuvant ,a pus si el un pic de presiune pe arbitru ..in stilul binecunoscut. as vrea sa bata Vasluiul cu 1-0 gol in min 90 dintr-un penalty care nu a fost..sa vad ce spume face Jabba ..acum la subiect Fulgerul are echipa buna (si antrenor) si eu zic ca sunt favoriti azi ..daca sunt atenti si reusesc sa-i blocheze pe Adailton,Wesley si Sinmartean astia fac tot jocul la Vaslui..sunt favoriti pt ca au si varianta egalului care pe Vaslui ii scoate din calcule iar pe fulgerul bragadiru ii face sa joace meciul decisiv cu Otelul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează