FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

FOTO A pus Lupu pe ei » Reghecampf i-a dat mână liberă noului preparator: steliștii au tras din greu la ultimul antrenament

Alibec trage din greu pentru a se pune la punct cu condiția fizică // FOTO steauafc.com +4   FOTO
Alibec trage din greu pentru a se pune la punct cu condiția fizică // FOTO steauafc.com

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 00:00

Steliștii au revenit în iarbă și s-au antrenat pe ploaie în Belek, sub atenta supraveghere a noului preparator fizic, Marian Lupu.

După ce furtuna puternică din Turcia le-a dat peste cap pregătirea în ultimele zile, Tamaș și compania au făcut din nou antrenamente pe gazonul complexului de 5 stele în care sunt cazați.

Jucătorii au fost împărțiți ieri dimineață pe "ateliere" și au avut de executat mai multe antrenamente specifice. Transferat în această iarnă de la Astra, Denis Alibec a avut nevoie de indicațiile lui Horea Codorean pentru a duce la capăt exercițiile.

Criticat adeseori pentru exercițiile fizice extrem de grele la care își supune elevii, Reghecampf n-a băgat în seamă acuzele, iar ieri steliștii au avut de tras minute bune la greutăți de peste 20 de kilograme. Singurii care au scăpat de chin au fost Florin Tănase și Harlem Gnohere, care au făcut antrenamente separate, în sala de forță.

Ca de fiecare dată, omul cu buna dispoziție a fost Gabi Tamaș. Fundașul reușește să-și păstreze voia bună chiar și cu discurile de greutăți în brațe. În timp ce era filmat când executa un exercițiu solicitant, stoperul părea foarte concentrat, dar n-a trecut prea mult timp și a început să râdă și să glumească cu cel care-l filma.

Antrenamentele vor continua și astăzi, primul și singurul amical al stagiului din Belek fiind abia pe 18 ianuarie, cu o zi înainte de revenirea în România, în compania azerilor de la Qarabag.

"Gnohere e o pată de culoare. Vorbesc la figurat, evident. A avut momente în care a avut reuşite la Dinamo, dar în altele zici că e un băieţel care refuză prăjitura la masă. Un jucător care are atâtea kilograme e greu să se impună. Eu zic că Alibec e marea lovitură dată de Steaua"
Mihai Stoichiță, fost antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  13 Ianuarie 2017, 10:48

E bine calculat , intai conditia fizica si mai usor cu mingea apoi cand le dai mingea pe teren o mananca. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27.

capca1
capca1  •  13 Ianuarie 2017, 10:16

Aiurea, le trebuie 9 jucători, pe lângă Niță și Tamaș . În rest, din lotul actual pot să facă vreo 5 rezerve bunicele !

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  13 Ianuarie 2017, 09:29

Nu cred ca, conditia fizica era problema la STEAUA, controlul mingi e deficitar la toti jucatorii: pase simple gresite, centrari in tribune, combinatiile, asezarea in teren......

Vezi toate comentariile (3)
Comentează