FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - U CLUJ, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Acasă la peluza Under 18 » Sute de liceeni i-au aşteptat ieri pe "lupi" în sala de sport a Colegiului "Mihai Viteazul"

Hamza a acordat zeci de autografe +2   FOTO
Hamza a acordat zeci de autografe

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 20:00

Însoţiţi de antrenorii Cosmin Contra şi Laurenţiu Roşu, toţi componenţii echipei de fotbal au oferit autografe şi bilete la partida de duminică, împotriva celor de la "U" Cluj


În curte la "LMV", cum abreviază ploieştenii instituţia de învăţămînt din centrul oraşului, puştii ies de la cursuri cu fularele Petrolului legate la încheieturi. Un "ochelarist" flutură un steag uriaş, fetele chicotesc şi aşteaptă să-l vadă pe Romario sau Hamza. "Vin lupii!", glumeşte un profesor, tocmai cînd fotbaliştii Petrolului, cu antrenorul în frunte, se apropie de sala de sport. Sînt primiţi cu urale şi aplauze, ca nişte veritabili eroi!

După ce un grup de elevi abia pot fi potoliţi din scandările peluzelor, se trece iute la autografe şi daruri: bilete la meciul de mîine cu "studenţii" clujeni. "De-ar şti şi lecţiile aşa cum ştiu cîntecele din galerie!", se amuză un părinte microbist furişat la întîlnirea cu eroii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mandpv964
mandpv964  •  14 Decembrie 2013, 21:37
Postat de corrral pe 14 Decembrie 2013, 20:34

da, publici, din banii tai. de-aia n-ai tu bani de chifle si bunica-tu de pastile. ti-ai mai pus si avatarul ala cu Petrolul, dar cred ca esti manelist

Amice,a fost o gluma din partea lu nea gica!Oricum cand sute de liceeni intampina in acest fel o echipa de fotbal ,in plus de la LMV,spune multe de cum a reusit Petrolul sa trezeasca atata simpatie in Ploiesti.

corrral
corrral  •  14 Decembrie 2013, 20:34
Postat de gica_oboreanu pe 14 Decembrie 2013, 12:26

o manifestatie pe bani publici ! :)))

da, publici, din banii tai. de-aia n-ai tu bani de chifle si bunica-tu de pastile. ti-ai mai pus si avatarul ala cu Petrolul, dar cred ca esti manelist

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Decembrie 2013, 12:26

o manifestatie pe bani publici ! :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează