FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINȚĂ

FOTO AS Roma, inspirație pentru Dinamo, Rapid și Viitorul » Au luat notițe la un seminar special despre investițiile în sport

Articol de , - Publicat joi, 03 martie 2016 19:56

O casă de avocatură din Italia, Tonucci & Partners, care lucrează cu echipe cu AS Roma, Cagliari și Venezia, a organizat un seminar special la Hilton, unde s-a discutat despre investițiile din sport.

La eveniment au participat nume importante ca Gică Hagi, Gică Popescu și Cristi Chivu, dar și patronii celor de la Dinamo și Rapid, Ionuț Negoiță și Valerii Moraru.

Hagi a vorbit despre proiectul său de la Viitorul, în timp ce Ionuț Negoiță a discutat minute bune cu Gianluca Cambareri. Avocatul italian face parte din Consiliul de Administrație al celor de la AS Roma, iar oficialul dinamovist s-a interesat de perspectiva unei colaborări.

Prin acest eveniment, casa de avocatură Tonucci & Partners, care are sucursală de 15 ani în România, a marcat deschiderea noului departament de Drept Sportiv. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  04 Martie 2016, 02:17

ete *** bine ca vb puscariasii de la FCSB care nici n-au fost invitati ca la Hilton nu este sediul DNA :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2016, 22:16

moraru a vb de nimic,el e zero in fotbal si a bagat zero lei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează