FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO » CFR l-a prezentat pe Jorge Costa: "Ca jucător a fost numărul 2, ca antrenor va fi numărul 1"

Jorge Costa (stînga) a fost prezentat oficial astăzi de CFR Cluj, iar președintele Iuliu Mureșan (dreapta) are mare încredere în portughez +14   FOTO
Jorge Costa (stînga) a fost prezentat oficial astăzi de CFR Cluj, iar președintele Iuliu Mureșan (dreapta) are mare încredere în portughez

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 12:57

Clujenii şi-au anunţat obiectivele pentru sezonul viitor: titlul, Cupa şi Supercupa.


Noul antrenor al CFR-ului, Jorge Costa, a fost prezentat astăzi oficial. "Am văzut care sînt obiectivele acestui club şi sînt la fel ca ale mele, acelea de a cîştiga. Jocul de ieri face parte din trecut. Noi ne gîndim la viitor. Este un nou început pentru CFR şi ne gîndim doar la a cîştiga trofee. Ca jucător mi se spunea animalul, ca antrenor sînt ambiţios şi determinat să cîştig trofee. Vreau să fac o echipă care să dea totul pentru a cîştiga. Îmi place ca echipa pe care o antrenez să practice un fotbal frumos, să joace ofensiv şi să marcheze multe goluri", a spus Costa.

Oficialii CFR-ului se felicită că l-au adus la Cluj pe Jorge Costa. "După un campionat care a fost un eşec total pentru noi, am găsit un antrenor care să schimbe situaţia. De 3 luni ne ocupăm să găsim antrenor. Vom avea mai mulţi jucători sud-americani în sezonul viitor şi de aceea ne-am orientat spre un antrenor portughez. Am încredere în noul proiect CFR, care începe acum. Ca jucător, Jorge a fost numărul 2, ca antrenor va fi numărul 1. Ne dorim să cîştigăm tot, să luăm 3 trofee din 3. Sper să imprime din caracterul şi forţa lui şi echipei", a precizat Mureşan.

"Probabil, pînă acum în România, nu a mai antrenat o personalitate ca Jorge Costa. El mi-a promis că echipa va sta foarte bine în teren şi că niciodată nu va intra la joc nemotivată"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"Am avut un an fotbalistic foarte greu. Un an care a fost pentru noi o catastrofă. Vom lupta să revenim acolo unde ne este locul. Obiectivele noastre vor fi campionatul, cupa şi supercupa"
Ştefan Gadola, vicepreşedinte CFR Cluj


Staff-ul CFR-ului pentru sezonul 2011-2012
Jorge Costa - antrenor principal
Jaime Magalhaes - antrenor secund
Francisc Dican - antrenor secund
Ionuţ Moşteanu - antrenor secund
Pietro Spinosa - antrenor portari
Paolo Potocnik - preparator fizic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
raul4steaua
raul4steaua  •  22 Mai 2011, 17:45
Postat de guest_one pe 22 Mai 2011, 15:36

3 antrenori secunzi , la Steaua nush daca sunt macar 2 .

Si la Steaua 2 doi sunt Caramarin si cu Necula

silvercloud
silvercloud  •  22 Mai 2011, 17:17

Felicitari CFR , Jorge Costa este o buna investitie ca antrenor!! Ramane sa vedem cum va reusi acesta sa gestioneze jocul echipei, dinamica acestuia si relatiile antrenor-jucatori-suporteri !! Succes CFR in noul proiect initiat !!

archibald
archibald  •  22 Mai 2011, 16:01

de ieri am devenit OILE VISINII !Nu-mi mai fac nicio ilizie privind viitorul acestei tarle! Bucuresteni nu ne mai invidiati.....am deveni SRL-ul ciobanului!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close