FOTBAL  »  Superliga  »  PETRECERE

FOTO de la petrecerea dinamoviştilor » Sînt într-o pasă bună şi nu exclud nimic: "Titlul nu e un obiectiv, dar nu spunem nu dacă se va întîmpla!"

Articol de , - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 20:30

Dinamoviştii au sărbătorit finalulul turului, pe care l-au încheiat pe locul 5, cu 28 de puncte şi trei victorii consecutive în campionat, plus calificarea în semifinalele Cupei României. "Cîinii" sînt la 7 puncte de liderul Astra, care are două meciuri mai puţin disputate.

Echipa s-a reunit la restaurantul Divan, din Floreasca, alături de conducere. Vezi imagini în galeria foto!

"Sînt mulţumit de acest loc 5, dar mai avem mult de muncă pentru a urca mai sus. E loc de mai bine, dacă vom scoate maximum din fiecare partidă vom urca în clasament. Anul ăsta încă nu ne-am gîndit că putem să ne batem la titlu, eram pe locul 13-14 şi apoi am avansat pas cu pas şi vrem să mergem pe această linie. Anul viitor ne vom bate la campionat.

În ce priveşte jucătorii, nu am vorbit de nici o despărţire, cînd se vor termina meciurile din acest an vom hotărî ce jucători aducem şi apoi cine va pleca.

Jucătorii sînt conectaţi şi fac mai puţine greşeli. E o perioadă cu muncă multă, dar eu sînt bucuros că am reuşit, chiar dacă unii erau sceptici în privinţa mea la început", a declarat antrenorul Flavius Stoican.

Atacantul George Ţucudean, 22 de ani, a marcat 3 goluri pentru "cîini" şi e mulţumit de pasa bună prin care trece echipa: "E bine că am cîştigat ultimele meciuri, păcat că se termină campionatul, dacă mai erau cîteva meciuri cred că le-am fi cîştigat şi pe acelea. Ar fi frumos să jucăm cu Steaua în Cupă, două meciuri, ar fi stadioanele pline. Într-o partidă cu Steaua nu valoarea jucătorilor face diferenţa ci ambiţia acestora".

Dorin Rotariu, 18 ani, marcator a 5 goluri sezonul acesta, visează cu ochii deschişi: "S-a încheiat turul dar mai sînt meciuri şi sperăm să terminăm anul cu capul sus. A fost un an bun, mă bucur că am cîştigat ultimele meciuri. De cînd am venit la echipa mare a lui Dinamo mi-am luat o anumită responsabilitate, aceea că dacă joci pentru Dinamo trebuie să dai totul pe teren. Mi-aş dori un trofeu cu Dinamo, poate campionatul, şi o mare surpriză în cupele europene. Titlul nu e un obiectiv, dar nu spunem nu dacă se va întîmpla!".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (17)
reddogsv
reddogsv  •  10 Decembrie 2013, 08:45
Postat de gymd pe 10 Decembrie 2013, 00:49

Acum sa recunoastem sincer, Dinamo a invins numai echipe din josul clasamentului gen Sageata,Otelul,Brasov,Gaz Metan,Botosani,Chiajna.............deocamdata cand am jucat cu echipe ca CFR,Astra,Petrolul sau chiar 5telemeaua ne-am cam fript, mai bine am lasa arogantele ovinelor crete, noi nu suntem Manelisti , punct !!!

Pana una alta Stoican cu slabuta sa experienta a venit cu un suflu nou si echipa joaca cu determinare! Cu ce ne incalzeste sa joace spectaculos si sa pierdem? Dinamo are nevoie de puncte in primul rand iar daca jocul se va lega si scorul o va permite vor mai juca si la spectacol! In anii perecedenti bateam in derbyuri iar cu cele mici ne impeidicam mereu! Im privinta antrenorului deocamdata nu avem dreptul sa ne gandim la vreun ,,nume'' datorita situatiei finaciare!

dynamovist
dynamovist  •  10 Decembrie 2013, 05:20
Postat de gymd pe 10 Decembrie 2013, 00:49

Acum sa recunoastem sincer, Dinamo a invins numai echipe din josul clasamentului gen Sageata,Otelul,Brasov,Gaz Metan,Botosani,Chiajna.............deocamdata cand am jucat cu echipe ca CFR,Astra,Petrolul sau chiar 5telemeaua ne-am cam fript, mai bine am lasa arogantele ovinelor crete, noi nu suntem Manelisti , punct !!!

Am vazut meciul cu Botosani, dupa meciul Petrolului. Suntem foarte departe de podium. Nu stiu daca de vina este valoarea jucatorilor sau antrenorul, dar Dinamo nu joaca nimic. Stoican promite spectacol dar dupa ce dau un gol sapa transee. Nici macar nu trebuie sa ne gandim la campionat vreo 2 ani si trebuie gasit un antrenor serios, care sa imprime un stil echipei.

zincat
zincat  •  10 Decembrie 2013, 01:13

blbla

Vezi toate comentariile (17)
Comentează