FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamo are modelul, trebuie ca planul să fie doar pus în aplicare » Echipa care a avut un parcurs dezastruos în primele 11 meciuri, dar a intrat în play-off de pe locul 3

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 12:38

Dinamo a suferit luni o nouă umilință în Liga 1. A pierdut la Botoșani, 0-2, și a ajuns pe locul 12 în Liga 1, cel care duce la barajul pentru retrogradare/menținere.

Totuși, chiar dacă situația este dramatică, Dinamo are un model pe care îl poate urma. Unul încheiat cu un succes remarcabil. A fost oferit de Astra Giurgu în urmă cu două sezoane. 

Atunci giurgiuvenii aveau tot 11 puncte după 11 etape și ocupau tot locul 12, adică exact situația lui Dinamo de până acum. Giurgiuvenii nu numai că au ajuns în play-off, ba chiar au intrat de pe locul 3. 

A terminat până la urmă sezonul pe locul 6, având rezultate destul de slabe în play-off, 7 înfrângeri și o singură victorie. A ajuns însă în cupele europene datorită faptului că CFR Cluj nu a avut dreptul de participare din cauza insolvenței.

Clasamentul de atunci:clasament 11 etape

Clasamentul de acum: 

clasament acum

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lobbyone
lobbyone  •  09 Octombrie 2018, 13:09

Care fc steaua bucuresti ???????? XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vezi toate comentariile (1)
Comentează