FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO EXCLUSIV » Cornel Rîpă a ajuns în Spania şi poate juca mîine cu Ferencvaros!

Foto: Cristi Preda (Spania) +1   FOTO
Foto: Cristi Preda (Spania)

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 14:59

Noul fundaş dreapta al Stelei, Cornel Rîpă (23 de ani), a ajuns în jurul orei 14:30 în cantonamentul echipei de la Benahavis din Spania. Acesta a fost aşteptat la aeroport de către team-managerul formaţiei din Ghencea, Marius Ianuli.

Rîpă va fi folosit mai mult ca sigur în ultimul meci amical al roş-albaştrilor din cantonamentul din Spania, în meciul de mîine seară contra maghiarilor de la Ferencvaros. Astăzi, fundaşul nu va participa la nici o şedinţă de antrenament alături de noii săi colegi, după ce Laurenţiu Reghecampf le-a dat liber. Steliştii au avut un singur antrenament în această dimineaţă.

"Sper ca Rîpă să revină cît mai repede la forma sportivă pe care o avea în 2011. Dacă se va impune la Steaua voi fi primul care va recunoaşte că s-a înşelat", a declarat MM Stoica.

Înainte de plecarea în Spania, Cornel Rîpă a transmis un mesaj contestarilor săi: "Nu le raspund acum, o voi face pe teren. Concurenţa este benefica şi scopul echipei este să meargă cît mai departe în Europa şi să ia campionatul. Niciodată nu m-am dat în lături cînd a fost vorba despre concurenţă!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
kikipulescu
kikipulescu  •  22 Ianuarie 2013, 18:30

Frate, asta e fundas?! Are 40 de kile cu tot cu bagaje... Presimt ca se va antrena prin parcuri in curand...

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  22 Ianuarie 2013, 16:58

Ce-a facut Mache in aeroport cand il astepta pe Rapa? Una mica ca sa treaca timpul mai placut!

bjornakesson
bjornakesson  •  22 Ianuarie 2013, 15:52

prima data cand l-am vazut pe rapa, pe cand juca la galati, mi-am dat seama ca urmatoarea destinatie o sa fie steaua, uitati-va si voi ce fata de stelist are :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează