FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 1-0

FOTO Fără replică! Moment genial surprins de camerele de luat vederi la Braşov - Dinamo » Flavius Stoican a repetat gestul şi la meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 10:57

Dinamo a pierdut partida cu FC Braşov, scor 0-1, deşi ultimele 15 minute de joc le-a jucat în superioritate numerică, perioadă în care gazdele au reuşit să marcheze unicul gol al meciului. 

Flavius Stoican a ajuns la 2 înfrîngeri în 3 meciuri de la revenire, iar după golul de aseară a rămas fără reacţie, la fel cum s-a întîmplat şi în tur, la meciul cu Steaua de pe Arena Naţională, 0-3.

Camerele de luat vederi au surprins momentul de uluială al antrenorului dinamovist care a durat secunde bune.

Flavius Stoican la meciul cu Braşov

656044-flavius-stoican.jpg

Flavius Stoican la meciul cu Steaua

656043-flavius-stoican-2.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2015, 13:42

Eu l-as aduce pe Teja , i-as cere scuze si l-as pune imediat ! Omul stie fotbal dar numai cretinii cred ca poti face minuni in trei etape când jucatorii inca ...veneau la echipa !

encipi
encipi  •  23 Martie 2015, 10:54

Doamne..si cand te gandesti ca dupa plecarea lui Piti de la nationala erau unii cretini pe aici care il vroiau pe Flavius la nationala :))))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  23 Martie 2015, 09:02
Postat de bamse1901 pe 22 Martie 2015, 20:22

baiat de bun simt dar cam atat

:):) DE BUN SIMT ZICI? AVEA BUN SIMT DACA.....NU SE INTORCEA LA DINAMO. CE BUN SIMT E ALA CARE STA INTR UN LOC UNDE E..INJURAT DE TOATE LUMEA SI LUAT IN BASCALIE PANA SI DE COPII DE GRADINITA? PARIU CA ASTA NU MAI ANTRENEAZA PE NIMENI DACA L DAU ASTIA ACUM AFARA. RETINE CE TI ZIC.. CARPELE SI LIBIDINOSII N AU BUN SIMT DOAR UN PUTERNIC INSTINCT DE CONSERVARE. IA I TOATE DECLARATIILE SI SPUNE TU DACA GASESTI CEVA DE BUN SIMT LA ADRESA..... SUFLARII DINAMOVISTE. BLEAH ASA BUN SIMT IL CURETI DOAR CU...SUTURI IN FUND

Vezi toate comentariile (78)
Comentează